Με Γιάννου και Στάικο η αποστολή του ΟΦΗ για Βόλο

Με τους Απόστολο Γιάννου και Πασχάλη Στάικο να επιστρέφουν στην αποστολή, ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (19/11) η προετοιμασία του ΟΦΗ για τον αυριανό (20/11) αγώνα με τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό.

Μετά την συμμετοχή του στον φιλικό αγώνα με τον Ολυμπιακό Λευκωσίας, ο Πασχάλης Στάικος συμπεριλαμβάνεται για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του στην αποστολή επίσημου αγώνα, ενώ ο Απόστολος Γιάννου, για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν, κρίθηκε από το τεχνικό τιμ ότι βρίσκεται στην επιθυμητή αγωνιστική κατάσταση και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή.

To σημερινό πρόγραμμα περιελάμβανε παιχνίδι κατοχής, ταχύτητες αντίδρασης και παιχνίδι μικρών σχέσεων.

Ο Devis Epassy επέστρεψε από την εθνική ομάδα και προπονήθηκε κανονικά, όπως και ο Απόστολος Διαμαντής. Σε μέρος του προγράμματος συμμετείχε για μια ακόμη ημέρα ο Jonathan De Guzman.

Ο Fjorin Durmishaj έκανε θεραπεία, με τους Κώστα Γιαννούλη, Juan Neira και Abdul Weiss να συνεχίζουν ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία.

Στην 21μελή αποστολή για τον αγώνα με την ομάδα της Μαγνησίας, συμπεριλήφθηκαν οι: Epassy, Waterman, Σωτηρίου, Πασαλίδης, Selimovic, Μαρινάκης, Βούρος, Διαμαντής, Κοροβέσης, Nabi, Gallegos, Toral, Στάικος, Mellado, Μπαλογιάννης, Λάμπρου, van Duinen, Kamau, Γιάννου, Γρίβας, Castaignos.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις