Απίθανη SL2: Τιμώρησαν Ζάκυνθο και Καβάλα με ΚΑΠ του 2019!

Καβάλα και Ζάκυνθος απώλεσαν στα χαρτιά τα ματς με Απόλλωνα Πόντου, Καλλιθέα αντίστοιχα, ενώ τους αφαιρέθηκαν και τρεις βαθμοί. Έφεση οι δύο ΠΑΕ.

Έτριβαν τα μάτια τους οι νομικοί Ζακύνθου και Καβάλας την Παρασκευή (19/11) το απόγευμα, οπότε εκδόθηκαν οι αποφάσεις για τη μη διεξαγωγή των αγώνων της πρεμιέρας απέναντι σε Καλλιθέα και Απόλλωνα Πόντου. Όσο απίστευτο και αν ακούγεται η νέα δικαστής τιμώρησε τις δύο ομάδες με βάση τον ΚΑΠ που ίσχυε προ… διετίας!! Δεν δέχτηκε την ανωτέρα βία, όμως προκάλεσε μεγάλη εντύπωση η απόφασή της να επιβάλλει σε αμφότερες -3!

Όπως αναφέρει το FLnews.gr, o ΚΑΠ τα δύο τελευταία χρόνια (!) δεν προβλέπει την αφαίρεση βαθμών για ομάδα που δεν «κατεβαίνει» σε αγώνα. Παρόλα αυτά η νέα δικαστής τιμώρησε Καβάλα και Ζάκυνθο με αφαίρεση 3 βαθμών, ήττα στα χαρτιά και πρόστιμα 4.000 ευρώ για τη μη διεξαγωγή των αγώνων τους με Απόλλωνα Πόντου και Καλλιθέα!

Υπενθυμίζεται ότι αμφότερες είχαν κληθεί για παράβαση των άρθρων 1, 2, 3, 4, 5, 6, 15, 17, 21 παρ 3 Ια,στ, ΙΙ του ΚΑΠ Επαγγελματικών Ομάδων, εκεί όπου πουθενά δεν προβλέπεται -3. Αυτό σημαίνει ότι οι δύο ομάδες θα καταθέσουν έφεση, εκεί όπου εμφανίζονται βέβαιες ότι θα γίνουν δεκτοί οι λόγοι ανωτέρας βίας και, φυσικά, θα «σβηστεί» η ποινή αφαίρεσης βαθμών.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις