Χ-ωρίς νίκη Ηρακλής και ΠΑΟΚ Β’

Χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα παρέμειναν Ηρακλής και ΠΑΟΚ Β’ που αναδείχθηκαν ισόπαλο, χωρίς σκορ, στο Καυτανζόγλειο, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής για την SL2.

Ηρακλής και ΠΑΟΚ Β’ ήρθαν ισόπαλοι (0-0) στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Super League 2 σε ένα παιχνίδι που δεν είχε συγκινήσεις. Χωρίς νίκη παραμένουν οι δύο ομάδες με τους «κυανόλευκους» να είναι ωστόσο ελαφρώς καλύτεροι.

To πρώτο ημίχρονο είχε λίγες αξιοσημείωτες φάσεις με τον Ηρακλή να έχει στην αρχή την κατοχή εν αντιθέσει με τον ΠΑΟΚ που ισορρόπησε στη συνέχεια.

Η πρώτη αξιοσημείωτη ευκαιρία ανήκε στον «Γηραιό» όταν στο 21′ ο Μ. Παπαστεριανός σούταρε από το ημικύκλιο της περιοχής με τη μπάλα να περνά άουτ. Οι «ασπρόμαυροι» απείλησαν για πρώτη φορά στο 37′ με τον Παλαβράκη να αποκρούει σε κόρνερ το σουτ του Τζίμα. Η τελευταία φάση χάθηκε από τους φιλοξενούμενους στο 39′ με τον Παλαβράκη να μπλοκάρει το ωραίο διαγώνιο σουτ του Γαϊτανίδη.

Στο δεύτερο ημίχρονο, το συγκρότημα του Κώστα Γεωργιάδη μπήκε καλύτερα με τον Τόμας να εκτελεί φάουλ στο 49′ αλλά ο Ταλιχμανίδης έπεσε και μπλόκαρε σταθερά τη μπάλα. Η μεγαλύτερη ευκαιρία για τους γηπεδούχους χάθηκε στο 56′ όταν ο Τότσκα έπιασε ωραίο σουτ αλλά ο Ταλιχμανίδης εκτινάχθηκε εντυπωσιακά διώχνοντας σε κόρνερ.

Τίποτα δεν άλλαξε στο τελευταίο μισάωρο του ματς, με τον Βιτίνιο ωστόσο να χάνει σημαντική φάση στο 90+1′ πλασάροντας δίπλα από το δεξί δοκάρι του Ταλιχμανίδη, και το παιχνίδι ολοκληρώθηκε με λευκή ισοπαλία.

Έπειτα από αυτό το αποτέλεσμα, ο «Γηραιός» βρίσκεται στην 6η θέση με 3 βαθμούς ενώ αντίθετα ο «Δικέφαλος» καταλαμβάνει την 12η θέση έχοντας 2.

Σημειώνεται πως την επόμενη, -4η- αγωνιστική που θα είναι εμβόλιμη (24/11, 15:00), ο ΠΑΟΚ Β’ θα υποδεχθεί τη Βέροια στο γήπεδο του Μακεδονικού ενώ αντίστοιχα ο Ηρακλής θα φιλοξενηθεί από τα Τρίκαλα στο Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων.

Οι συνθέσεις:

Ηρακλής (Γεωργιάδης): Παλαβράκης, Πανάγου, Κωστούλας, Μανωλάκης, Μ. Παπαστεριανός, Α. Παπαστεριανός, Τόμας (Mασούρας 73′), Παπαδόπουλος (Πήλιος 46′), Βιτίνιο, Τότσκα (Καρτσαμπάς 88′), Μπαστακός.

ΠΑΟΚ Β’ (Γκαρσία): Ταλιχμανίδης, Αποστολόπουλος, Καλουτσικίδης, Ίνγκασον, Παναγιώτου, Γιαξής, Σαλαμούρας, Χατζηστραβός (Φασίδης 83′), Τζίμας (Πανίδης 74′), Γαϊτανίδης (Σπυρίδης 46′), Γκορντεζιάνι (Tσαούσης 66′).

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις