Άνετο πέρασμα του Παναθηναϊκού Β’ από την Καλαμάτα

Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα της Super League 2 πήρε ο Παναθηναϊκός Β’ ο οποίος πέρασε πιο εύκολα απ’ ότι δείχνει το τελικό 2-1 από την Καλαμάτα.

Με φόρα μπήκε ο Παναθηναϊκός Β’ στο γήπεδο, αφού ο Αθανασακόπουλος μόλις στο 10ο λεπτό άνοιξε το σκορ με πολύ όμορφο τέρμα, δίνοντας προβάδισμα στο «τριφύλλι».

Από εκεί και πέρα η Καλαμάτα δεν κατάφερε να βγάλει κάποια αντίδραση μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου και έπαιζε κυρίως στις αντεπιθέσεις, με τους φιλοξενούμενους να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με το προβάδισμα.

Στο 49’ ο Παναθηναϊκός Β’ είχε ακόμη μια καλή στιγμή, με τον Σαρδέλη να παίρνει το ριμπάουντ από απόκρουση του Ταΐρη αλλά το σουτ του να περνάει ψηλά άουτ.

Οι γηπεδούχοι στο 55’ έφεραν το ματς στα ίσα με τον Λουκίνα, ο οποίος εκτέλεσε εύστοχα από τα 11 βήματα. Από εκεί και πέρα έπεσαν κάπως οι ρυθμοί στο ματς, με τις δυο ομάδες να προσπαθούν να σκοράρουν το νικητήριο γκολ.

Στο 81’ οι φιλοξενούμενοι έκαναν το 2-1 με ωραίο πλασέ του Κούτσια. Σκορ το οποίο δεν άλλαξε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα, με το «τριφύλλι» να φεύγει από την Καλαμάτα με τη νίκη.

Καλαμάτα (Αναστόπουλος): Ταΐρης, Μαβινγκά (44′ λ.τ Μοζέρ), Μπακαγιόκο, Κωνσταντινόπουλος, Παπατόλιος, Παυλίδης, Άλβες Ματέους (66′ Φελίπε), Τάτος, Κόκκορης (77′ Τσαγκαλίδης), Λουκίνας (66′ Μαρκόφσκι), Νάνι (66′ Aναστασόπουλος).

Παναθηναϊκός Β (Βονόρτας): Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Θεοχάρης, Σέχου (87′ Τσιριγώτης), Αθανασακόπουλος (87′ Καρβούνης), Αντωνίου, Σαρδέλης (71΄Κρυπαράκος), Ρόμπι (71′ Κούτσιας), Μαραθωνίτης, Μαρτίνης (90+2 Ματσαδές), Ηλιάδης.

Πηγή: sport-fm

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις