Ήττα για την ΑΕΛ στο Ρέντη από τον Ολυμπιακό Β’

Με γκολ του Κωστή ο Ολυμπιακός Β επικράτησε της ΑΕΛ και έκανε το 2/2 στο πρωτάθλημα της Super League 2.

Το δύο στα δύο έκανε στο πρωτάθλημα της Super League 2 ο Ολυμπιακός Β, ο οποίος το απόγευμα του Σαββάτου (20/11) επικράτησε με 1-0 της ΑΕΛ για την 3η αγωνιστική.

Πρωταγωνιστής ο Κωστή, η «χρυσή» αλλαγή των νικητών αφού στο 63ο λεπτό μπήκε αλλαγή στο παιχνίδι και στο 80΄ με σουτ που κόντραρε στον Αμπούντ, σημείωσε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης, υπό το βλέμμα του Πέδρο Μαρτίνς που ήταν στις εξέδρες του προπονητικού, στο Ρέντη.

Στο 22’ ο Μαρίνος, στο 45’ ο Βοϊλης, στο 72’ ο Κίτσου, στο 76’ ο Σουρλής, και στο 88’ ο Κίτσου είχαν και άλλες ευκαιρίες για τον Ολυμπιακό.

Ο Ολυμπιακός έτσι ζευγάρωσε τις επιτυχίες του στο πρωτάθλημα αφού στην πρεμιέρα είχε νικήσει τον ΠΑΟΚ Β’.

Η ΑΕΛ, που προέρχονταν από την επικράτηση επί του Απόλλωνα Λάρισας, δεν κλείστηκε στα καρέ της. Το σουτ του Όγκμποε στο 77’ που απέκρουσε ο Τζολάκης μάλιστα, ήταν η ευκαιρία του αγώνα.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β: Τζολάκης, Μπαγκαλιάνης, Κινκουέ, Ξενιτίδης, Αποστολόπουλος, Σουρλής, Σαπουντζής (46’ Μαυρουδής), Νίκολιτς, Μαρίνος (63’ Κίτσος), Βοΐλης (63’ Κωστή), Μπα (90’ Ντόη)

ΑΕΛ: Θεοδωρόπουλος, Μπέρτος (84’ Αθ. Παπαγεωργίου), Αμπούντ, Ηλιάδης, Μαξιμένκο, Κ. Παπαγεωργίου (84’ Γρηγορόπουλος), Κολομπίνο, Μαυριάς, Συμελίδης (60’ Ακούνια), Νικολιάς (75’ Ταχάρ), Όγκμποε.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις