Για να σπάσει την αρνητική παράδοση ο Ολυμπιακός Β. κόντρα στη Βέροια (pregame)

Το πρώτο του τρίποντο στο πρωτάθλημα θα επιδιώξει να κατακτήσει ο Ολυμπιακός Βόλου στη Βέροια, μετά τα δύο ισόπαλα αποτελέσματα με Πανσερραϊκό και Ηρακλή στις δύο πρώτες αγωνιστικές. Παράλληλα θέλει να σπάσει την αρνητική παράδοση που έχει δημιουργηθεί τα τελευταία χρόνια που θέλουν τους ερυθρόλευκους να φεύγουν ηττημένοι από τον αγωνιστικό χώρο όταν έχουν αντίπαλο την ομάδα της Ημαθίας.

Μπορεί η Βέροια να είναι μία ομάδα που χτίστηκε για να πρωταγωνιστήσει, όμως στα πρώτα δύο παιχνίδια της δεν έπεισε και χρειάστηκαν δύο σφυρίγματα που αμφισβητήθηκαν πολύ έντονα για να πάρει, πρώτα το τρίποντο με τον Αλμωπό Αριδαίας και στη συνέχεια τον βαθμό της ισοπαλίας από τη Νίκη στο Πανθεσσαλικό.

Η ομάδα του Γιώργου Βαζάκα αναμένεται να αγωνιστεί με το πλάνο που ακολούθησε και στα δύο πρώτα της παιχνίδια. Να κλείσει τους διαδρόμους προς τα καρέ της και να χτυπήσει στην κόντρα επίθεση με τους γρήγορους ακραίους που διαθέτει.

Ο Φίλιππος Σκοπελίτης ήταν ξεκάθαρος για το ματς κόντρα στην Βέροια: «Πρέπει να κερδίσουμε τη Βέροια για να είμαστε καλά βαθμολογικά και να πάμε στους πέντε βαθμούς. Να φύγει οποιοδήποτε άγχος υπάρχει, καθώς ακολουθεί ένα πιο βατό πρόγραμμα, αν και όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα. Εμείς ξεκάθαρα πάμε την Κυριακή στη Βέροια για να κερδίσουμε. Μετά έχουμε ένα βατό παιχνίδι έδρας με τον Απόλλωνα Πόντου και συνεχίζουμε…»

Η αποστολή των ερυθρολεύκων αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Βούκοβιτς, Ετογκά, Μπάτροβιτς, Ντουάρτε, Φιλίποβιτς, Χάσεκ, Ναά, Βερνάρδος, Γραικός, Κατσούκης, Κόκας, Κόλα, Κουντουριώτης, Μαρκοπουλιώτης, Ξενοδόχοβ, Παπακώστας, Σκοπελίτης, Σουλεϊμάν, Χατζηπιρπιρίδης, Χατζής.

Για τους τρεις βαθμούς η Βέροια

Μπορεί η Βέροια να βρίσκεται ψηλά στη βαθμολογία έχοντας 4 βαθμούς τις πρώτες δύο αγωνιστικές, ωστόσο με την απόδοσή της δεν έχει πείσει και χρειάστηκαν “φαλτσοσφυρίγματα” για να μην έχει απώλειες τόσο με τον Αλμωπό όσο και με τη Νίκη Βόλου.

Σήμερα οι Ημαθιώτες θέλουν να επανέλθουν στις νίκες αλλά και στις πειστικές εμφανίσεις μπροστά στο κοινό τους.

Εκτός αποστολής ο Παύλος Δερμιτζάκης άφησε τους ανέτοιμους Μπαϊντού, Δημόπουλο, Ορφανίδη, Μυστακίδη και Τσιμόπουλο.

Η αποστολή της Βέροιας:

ΜΑΡΚΟΣ ΒΕΛΛΙΔΗΣ (1)
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ (87)
ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑΣ (2)
ΑΣΤΕΡΗΣ ΜΟΥΧΑΛΗΣ (26)
ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΑΡΑΓΚΟΣ (5)
ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΣΚΟΝΔΡΑΣ (44)
ΜΑΝΩΛΗΣ ΠΕΡΔΙΚΗΣ (21)
ΤΑΣΟΣ ΤΑΣΙΟΠΟΥΛΟΣ (12)
ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΕΤΑΥΡΑΚΗΣ (3)
ΤΑΣΟΣ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΣ (93)
ΑΓΓΕΛΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ (6)
ΒΑΣΙΛΗΣ ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΗΣ (8)
LUCAS RAMOS (35)
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΛΕΤΣΑΣ (7)
ΚΩΣΤΑΣ ΙΣΑΑΚΙΔΗΣ (23)
ΘΑΝΑΣΗΣ ΝΤΙΝΑΣ (14)
ΣΑΒΒΑΣ ΜΟΥΡΓΟΣ (22)
ΣΤΕΛΙΟΣ ΠΟΖΟΓΛΟΥ (10)
ΜANSSOUR FOFANA (17)
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΣΑΣ (19)
ΠΕΤΡΟΣ ΓΙΑΚΟΥΜΑΚΗΣ (9)

Οι διαιτητές

Την αναμέτρηση που είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή στις 3μ.μ., στο Δημοτικό Στάδιο Βέροιας,θα διευθύνει ο Γιώργος Βρέσκας από την Ένωση Πιερίας. Βοηθοί του θα είναι οι Χρήστος Κορωνάς από τον Πειραιά και ο Αντώνης Δίπλαρης από την Καρδίτσα. Τέταρτη ορίστηκε η Ανδρομάχη Τσιοφλίκη από τη Λάρισα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις