Νικηφόρο φιλικό για τους “μικρούς” του Κενταύρου Αγριάς

Την ευκαιρία να αγωνισθούν σε φιλικό αγώνα με την ομάδα του Α.Σ. Αμφικτύονες Λαμίας, είχε η παιδική ομάδα του Κενταύρου Αγριάς. Ο αγώνας έγινε το πρωί της Κυριακής 7 Φεβρουαρίου στο κλειστό του ΕΑΚ. Οι δύο ομάδες προσέφεραν πλούσιο και χορταστικό θέαμα και πολλά γκολ, που χειροκρότησαν οι φίλαθλοι και των δύο ομάδων που βρέθηκαν στο κλειστό του ΕΑΚ Βόλου. Ο σύλλογος των Αμφικτυόνων Λαμίας είναι ένα καινούριος σύλλογος που έχει κάνει ήδη δυναμική παρουσία στο χώρο του αθλήματος στη πόλη της Λαμίας…

 

…Οι προπονητές των δύο ομάδων είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν όλους τους αθλητές που είχαν στο δυναμικό τους. Οι δύο ομάδες ανανέωσαν το ραντεβού τους για μεταξύ τους αγώνα, εντός του Μαρτίου στη Λαμία.
Για την ιστορία να αναφέρουμε πως τον αγώνα κέρδισε η ομάδα του Κενταύρου Αγριάς με σκορ 44 – 31 (19 – 10 ημίχρονο).

Κένταυρος Αγριάς: Αμυγδαλιάς (4), Δεμελής (3), Θεοτόκογλου, Καραόλιας, Καραντάκος (4), Κατσίκας, Μακρής Γ. (1), Μακρής Ι. (10), Μηλιόρδος, Τσιάκος, Χιώτης (6), Χούστης (11), Φώτου (5).

Κλιμακιακή Προπόνηση Παίδων – Παμπαίδων
Κλιμακιακή προπόνηση θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Κυριακή 14 Φεβρουαρίου, από 10.00 – 13.00 επίλεκτων αθλητών (Παίδων και Παμπαίδων). Η προπόνηση θα γίνει στο κλειστό του ΕΑΚ Βόλου, υπό την επίβλεψη του Ομοσπονδιακού Προπονητή κ. Τσιάπα Ιωάννη και θα συμμετέχουν αθλητές των συλλόγων της Κεντρικής Ελλάδας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις