Σπουδαία νίκη για τον Κένταυρο Αγριάς στο Κιλκίς

Σπουδαία νίκη πέτυχαν οι νεαροί παίκτες του Κενταύρου για την δεύτερη αγωνιστική στο πρωτάθλημα handball. Το απόγευμα του Σαββάτου ο Κένταυρος κατάφερε να αποδράσει από την δύσκολή έδρα του Κιλκίς και επιβλήθηκε των Ποντίων με 27-28 μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι.

Ο αγώνας ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να συμβαδίζουν μέχρι τα μισά του πρώτου ημιχρόνου. Οι Πόντιοι εκμεταλλευόμενοι την έδρα τους και έχοντας παρατάξει έμπειρους παίκτες στο παρκέ, κατάφερε να προηγηθεί στο ημίχρονο με δύο τέρματα (14-12).

Το παιχνίδι και στο δεύτερο ημίχρονο βρήκε τις δύο ομάδες να είναι πολύ κοντά στο σκορ. Οι τακτικές επιλογές του προπονητικού διδύμου (Κρατήρας – Καλαποδάς) σε άμυνα αλλά και η επιλογή να δοθεί προτεραιότητα στην επίθεση από τα άκρα απέδωσαν καρπούς την χρονική στιγμή που έπρεπε. Έχοντας σε πολύ καλή μέρα τους εξτρεμ Πάσχο και Γραμματικόπουλο κατάφεραν και ξεκλείδωσαν την δυνατή άμυνα των γηπεδούχων. Από το 50’ μέχρι το 55’, ο Κένταυρος κατάφερε και πέτυχε ένα επιμέρους σκορ 1-5 και στην ουσία σφράγισε την μεγάλη επιτυχία. Πολύ σημαντική ήταν και η συμβολή του 15χρονου τερματοφύλακα Δημήτρη Χανιά. Παρ’όλο το νεαρό της ηλικίας του και την ευθύνη της θέσης, ο νεαρός πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση με 12 αποκρούσεις.

Έχοντας ως στόχο την διατήρηση της ομάδας στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, η ομάδα του Κενταύρου θα προετοιμαστεί για την επόμενη  αγωνιστική, όπου θα κληθεί να αντιμετωπίσει την Κυριακή  (28/11) την ομάδα του Φέρωνα Βεροίας στο ΕΑΚ του Βόλου.

Πεντάλεπτα: (α) 2-3,4-4,6-6,9-7,12-9,14-12 (β) 16-15,17-17,20-19,23-21,24-26,27-28

Η ομάδα του Κενταύρου Άγριάς αγωνίστηκε με τους:

Χανιάς Δ., Κρατήρας Δ. (2), Βαλκαμελής Γ.,  Καλαποδάς Αγ.,  Μαυρομάτης Κ., Μιχαλόπουλος Δ., Παπαδόπουλος Γ., Μακρής Γ(4).,Τσούκας Ηλ., Χιώτης Κ. (6), Γραμματικόπουλος Χ. (6), Μησιρλίδης Π.(3), Πάσχος Δ. (8).

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις