Υποκλίθηκε στην ανωτερότητα της Βέροιας

Ο Ολυμπιακός Βόλου ήταν ανταγωνιστικός για μισή ώρα απέναντι στη Βέροια και γνώρισε, φυσιολογικά, την ήττα με 3-0 στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της SL2. Οι ερυθρόλευκοι, όχι μόνο δεν έβγαλαν αντίδραση μετά το 1-0 των γηπεδούχων στο 28’, με τον Πασά, αλλά κατέρρευσαν εντελώς δεχόμενοι κατά κύματα επιθέσεις των παικτών του Παύλου Δερμιτζάκη. Αφού η ομάδα του Γιώργου Βαζάκα γλίτωσε το 2-0 μέχρι το τέλος του ημιχρόνου, δεν ήταν το ίδιο τυχερή στην επανάληψη. Στο 50’ η Βέροια έκανε το 2-0 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Πασά και έξι λεπτά αργότερα, το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Σκόνδρας με κεφαλιά.

Μετά το 3-0 οι γηπεδούχοι έκαναν συντήρηση δυνάμεων και αναλώθηκαν σε πάσες στο κέντρο, με τον Ολυμπιακό Βόλου να παραμένει θεατής μέχρι το τέλος του αγώνα.

Για τους ερυθρόλευκους αυτή ήταν η 5η συνεχόμενη ήττα από τη Βέροια τα δύο τελευταία χρόνια, είτε εντός, είτε εκτός έδρας.

Το ματς

Το ματς ήταν ισορροπημένο στο πρώτο δεκάλεπτο με τους ερυθρόλευκους να κλείνουν καλά τους διαδρόμους προς την εστία τους και να προσπαθούν να βγουν στην κόντρα, κυρίως από τα αριστερά με τον Ναά. Ωστόσο, μετά το δεκάλεπτο οι γηπεδούχοι ανέβασαν στροφές και μετέφεραν τη δράση στα καρέ του Ξενοδόχοβ. Στο 17’ ο Πόζογλου εκτέλεσε το κόρνερ αλλά ο Πασάς δεν πρόλαβε από κοντά να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 28′ η Βέροια άνοιξε το σκορ, όταν ο Μπουκουβάλας από δεξιά έβγαλε σέντρα και ο Πασάς από τη μικρή περιοχή με δυνατή κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Οι γηπεδούχοι μετά το γκολ που πέτυχαν κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο και στο 32′ έγινε πανομοιότυπη φάση με το γκολ, αλλά αυτή τη φορά η κεφαλιά του Πασά δεν ήταν καλή και χάθηκε η ευκαιρία. Στο 43’ ο Πεταυράκης σούταρε έξω από την περιοχή και ο Ξενοδόχοφ απέκρουσε δύσκολα σε κόρνερ, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Πασάς έπιασε το διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή αλλά και πάλι είπε “όχι” ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού.

Στην επανάληψη η Βέροια κλείδωσε τη νίκη της με δύο γρήγορα τέρματα. Στο 51’ κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Πεταυράκη από τον Γραικό, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Γιάννης Πασάς πετυχαίνοντας το 2-0. Πέντε λεπτά αργότερα ο  ο Μούργος εκτέλεσε κόρνερ και ο Σκόνδρας πιο ψηλά απ’ όλους με κεφαλιά έγραψε το 3-0.

Από το 60’ και μέχρι το τέλος του αγώνα ο ρυθμός έπεσε, με τους παίκτες να κάνουν συντήρηση δυνάμεων ενόψει της εμβόλιμης αγωνιστικής της Τετάρτης.

Συνθέσεις:

ΒΕΡΟΙΑ (Π. Δερμιτζάκης): Βελλίδης, Μπουκουβάλας, Πεταυράκης, Σκόνδρας, Μαραγκός, Οικονόμου (58’ Ράμος), Γαβριηλίδης (76’ Περδίκης), Μούργος (58’ Φοφανά), Πόζογλου (76’ Ντίνας), Γιακουμάκης, Πασάς (63’ Ισαακίδης).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Γ. Βαζάκας): Ξενοδόχοφ, Γραικός (85’ Χασέκ), Ναά, Φιλίποβιτς, Παπακώστας, Κατσούκης (62’ Μαρκοπουλιώτης), Σκοπελίτης, Κόλα (85’ Χατζής), Κουντουριώτης (66’ Σουλεϊμάν), Μπάτροβιτς (85’ Ντουάρτε), Βερνάδος.

 

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Γεώργιος Βρέσκας (Ε.Π.Σ Πιερίας)

ΒΟΗΘΟΣ Α΄: Χρήστος Κορώνας (Ε.Π.Σ Πειραιώς)

ΒΟΗΘΟΣ Β΄: Αντώνιος Διπλάρης (Ε.Π.Σ Καρδίτσας)

4ος Διαιτητής: Ανδριομάχη Τσιοφλίκη (Ε.Π.Σ Μακεδονίας)

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις