Τα 20χρονα του Ομίλου Φίλων Τζούντο Μαγνησίας (photos)

Με εντυπωσιακό τρόπο γιόρτασε τα 20 χρόνια από την ίδρυσή του στην κατάμεστη αίθουσα του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας ο Όμιλος Φίλων Τζούντο Μαγνησίας. Άριστος οικοδεσπότης ήταν η «ψυχή» του συλλόγου και ταυτόχρονα πρόεδρος της ελληνικής Ομοσπονδίας Τζούντο Dr. Γιάννης Καφενταράκης, με άξιους συμπαραστάτες τους προπονητές του συλλόγου Παντελή Φιτσιάλο και Γεωργία Αδάμου….


Ο κ. Καφενταράκης αναφέρθηκε στα μεγάλα επιτεύγματα του συλλόγου στα 20 χρόνια της ιστορίας του, ενώ ανέλυσε διεξοδικά το οργανόγραμμα για τη νέα αγωνιστική χρονιά που περιλαμβάνει πολλά καμπ σε Ελλάδα και εξωτερικό, σεμινάρια, συμμετοχή σε πανελλήνια πρωταθλήματα και διεθνείς αγώνες.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν εκατοντάδες αθλητές και αθλήτριες με τις οικογένειές τους. Σε όλα τα παιδιά δόθηκαν διπλώματα και αναμνηστικά μπλουζάκια, ενώ πραγματοποιήθηκε και η κοπή πίτας του συλλόγου.
Τιμήθηκαν ο Διευθυντής του Γεωργειάδειου Δημοτικού Σχολείου Αγριάς κ. Σταμάτης Παυλής για τη βοήθεια που προσφέρει στο σύλλογο, η δημοσιογράφος Ελένη Παπαθανασίου για την ουσιαστική της υποστήριξη στον Όμιλο στην 20αετή ιστορία του, καθώς και οι πρώτοι πρωταθλητές στην ιστορία του συλλόγου Σκαρίμπας Σωτήρης, Τσάτσα Αναστασία, Σουσουρής Ιωάννης (ο μοναδικός Βαλκανιονίκης του συλλόγου), Μοσχίδης Γιώργος, Γιομπλιάκης Βασίλης (συμμετείχε σε παγκόσμιο φοιτητικό πρωτάθλημα), Αδάμου Γεωργία.

Δείτε τις φωτό που ακολουθούν

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις