Βαζάκας: Μέχρι το 1-0 ελέγχαμε το παιχνίδι

«Ήταν μία οδυνηρή ήττα για τον Ολυμπιακό Βόλου. Είτε χάνεις 1-0, είτε 2-0, είτε 3-0, κοιτάς να μαζέψεις όσο το δυνατόν πιο γρήγορα τα κομμάτια και να προχωρήσεις και να κερδίσουμε την Καλαμαριά την Τετάρτη και να βάλουμε πάλι τις βάσεις για να προχωρήσουμε, γιατί όπως έχω πει κι άλλες φορές, ο φετινός Ολυμπιακός Βόλου είναι μία ομάδα που δημιουργείται και φέτος πάει να κάνει μία άνετη παραμονή. Από ‘κει και πέρα να βάλει τις βάσεις για επόμενα χρόνια» δήλωσε αρχικά ο Γιώργος Βαζάκας μετά το τέλος του αγώνα με τη Βέροια και συνέχισε:

«Σήμερα δεν ήμασταν σε καλή μέρα, μας βγήκαν όλα ανάποδα. Μέχρι το 1-0 ελέγχαμε το παιχνίδι, δεν κινδυνεύαμε και σε μία φάση, δεχθήκαμε το γκολ. Εκεί άλλαξαν οι αντιστοιχίες. Στο δεύτερο ημίχρονο, εκεί που λέγαμε να κρατήσουμε το σκορ στο 1-0, δεχθήκαμε από στημένες φάσεις (πέναλτι και κόρνερ) δύο γκολ. Από κει και πέρα πας για να περάσει το παιχνίδι με τις λιγότερες ψυχολογικές απώλειες.

Συγχαρητήρια στη Βέροια για τη μεγάλη νίκη. Για εμάς είναι μονόδρομος η νίκη την Τετάρτη»

Για το ότι πέρασε και τρίτο στόπερ μετά το 3-0: «Επειδή το 3-0 είναι μεγάλο σκορ, κοιτάζεις να μην έρθει για την ομάδα σου ο διασυρμός. Όμως θα επαναλάβω πως αυτός δεν είναι ο Ολυμπιακός Βόλου που είδατε σήμερα. Είναι άλλος ο Ολυμπιακός Βόλου και θα το δείτε στην πορεία».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις