Κι όμως ο Ολυμπιακός Β. θα μπορούσε να συνεχίσει

Ο κόσμος του Ολυμπιακού Βόλου ζει ένας εφιάλτη. Ποιος μπορούσε να φανταστεί τον Ιούλιο, όταν ξεκινούσε η προετοιμασία της ομάδας, πως ο Ολυμπιακός στα μέσα της περιόδου θα διαλυόταν. Αλίμονο, αν οι ομάδες που δεν πετυχαίνουν τους στόχους τους να πρέπει να διαλύονται. Κι όμως αυτή η ομάδα θα μπορούσε όχι μόνο…

…να ολοκληρώσει με αξιοπρέπεια τη φετινή χρονιά, αλλά με έναν διαφορετικό σχεδιασμό και με πολύ χαμηλότερο μπάτζετ, να διατηρηθεί στην κατηγορία. Βλέποντας τη βαθμολογία της Football League παρατηρούμε τον Ολυμπιακό να είναι ακόμη πάνω από την επικίνδυνη ζώνη, παρότι στα πέντε τελευταία παιχνίδια, μέσα στο 2016, οι «ερυθρόλευκοι» στα τρία αγωνίστηκαν κάτω από δύσκολες συνθήκες, για παράδειγμα με εννέα παίκτες κόντρα στην Αναγέννηση Καρδίτσας και στα δύο δεν κατέβηκαν να παίξουν.
Εάν φρόντιζαν αυτοί που έφεραν την ομάδα στη διάλυση να κρατήσουν 13-14 παίκτες που οι αμοιβές τους δεν ήταν υψηλές και παράλληλα να προωθούνταν ορισμένοι ταλαντούχοι νεαροί παίκτες από την ομάδα Νέων, ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να παλέψει για την παραμονή του, με πολλές πιθανότητες να την πετύχει.
Δυστυχώς, κάποιοι αποφάσισαν διαφορετικά για τον Ολυμπιακό και τώρα, πλέον, η ομάδα καλείται να κάνει ένα νέο ξεκίνημα, σε δύσκολες – οικονομικά – εποχές.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις