Βοσνιάδης: «Δύσκολο… αποτέλεσμα»

Στις φάσεις που δεν αξιοποίησε στην αρχή του αγώνα και γενικότερα στο πρώτο ημίχρονο, στάθηκε στις δηλώσεις του ο Αλέκος Βοσνιάδης μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Απόλλωνα Πόντου, στη Θεσσαλονίκη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή της Νίκης Βόλου όπως αποδόθηκαν από το goalpost.gr:

«Ήταν ένα παιχνίδι που έπρεπε να βρούμε τον τρόπο να το κερδίσουμε. Ξεκινήσαμε και χάσαμε ευκαιρίες που δεν χάνονται. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε τον πλήρη έλεγχο με τον αντίπαλο να προσπαθεί κόψει τον υψηλό ρυθμό. Στο δεύτερο ημίχρονο κατόρθωσε ο αντίπαλος και μας έβγαλε εκτός ρυθμού.

Αλλάξαμε σχηματισμό ώστε να δώσουμε περισσότερο πλάτος και να μπούμε από τις πλευρές. Δεν μπορέσαμε να βγάλουμε φάσεις με αποτέλεσμα, με εξαίρεση 3-4 φάσεις που χαθήκανε στο τέλος.

Έτσι είναι αυτά τα παιχνίδια. Όταν σου δίνεται η δυνατότητα να προηγηθείς με συνεχόμενες φάσεις κι εσύ τις πετάς με ευκολία, τότε είναι σίγουρο ότι δίνεις τη δυνατότητα στον αντίπαλο να αμυνθεί, να μαζευτεί και του δίνεται η δυνατότητα να σπάσει τον ρυθμό. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα η καλή ομάδα να κατέβει στο επίπεδο της άλλης.

Παρόλο που το συζητήσαμε μέσα στην εβδομάδα και γνωρίζαμε πως ο Απόλλων δεν θα μπορέσει να έχει την ίδια απόδοση για ένα 90λεπτο, είχαμε πει πως θα προσπαθήσει να σπάσει τον ρυθμό και αυτό δεν πρέπει να μας εκνευρίσει. Είπαμε στον χρόνο που θα έχουμε, να παίξουμε με υπομονή και να δημιουργήσουμε καταστάσεις. Δείξαμε ότι εκνευριστήκαμε πολύ στο δεύτερο ημίχρονο και γι’ αυτό πήγαμε σε αλλαγή σχηματισμού μετά από κάποιο χρονικό διάστημα.

Στις φάσεις που δημιουργήσαμε δεν σκοράραμε και μείναμε με τον έναν βαθμό που για εμάς είναι δύσκολο αποτέλεσμα. Συνεχίζουμε για το επόμενο παιχνίδι. Μεγάλη προσπάθεια ώστε η ομάδα να πάρει τους βαθμούς που πρέπει. Η ομάδα θα μπορούσε να έχει μεγαλύτερη βαθμολογική συγκομιδή στα δύο τελευταία παιχνίδια. Να είμαστε ήρεμοι και θα έρθουν τα αποτελέσματα».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις