«Έμειναν πίσω οι ομάδες του Βόλου»

Για την πρώτη εικόνα που του έχει αφήσει η Super League 2, αλλά και για το ποιες ομάδες θεωρεί πως θα πρωταγωνιστήσουν στους δύο ομίλους, μίλησε στη Mikriliga.com ο Σούλης Παπαδόπουλος.

Ο πολύπειρος τεχνικός στάθηκε στο πόσο επηρεασμένες δείχνουν οι ομάδες από τις συνεχείς αναβολές στη σέντρα που ανέτρεψαν τον προγραμματισμό τους, ενώ αναφέρθηκε και στη συμμετοχή των ομάδων B’ των «μεγάλων» του ελληνικού ποδοσφαίρου στο πρωτάθλημα, χαρακτηρίζοντας τη ως «ευχάριστη έκπληξη».

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

«Αρχικά πρέπει να πούμε ότι είναι πολύ νωρίς για να βγάλουμε συμπεράσματα. Το σίγουρο είναι ότι οι ομάδες δείχνουν αρκετά επηρεασμένες από τις αναβολές στη σέντρα του πρωταθλήματος, κάτι που ανέτρεψε σε μεγάλο βαθμό τον προγραμματισμό τους. Έτσι βλέπουμε ομάδες όπως η Ξάνθη, η ΑΕΛ, ο Λεβαδειακός ή η Καλαμάτα που έχουν υψηλές βλέψεις, να έχουν απώλειες.

Θεωρώ ότι θα χρειαστούν τουλάχιστον 7-8 αγωνιστικές για να βρουν τον ρυθμό τους αν και εδώ θα εμφανιστεί και ο παράγοντας κούραση με τις εμβόλιμες που θα υπάρξουν. Θεωρώ πάντως πως οι συγκεκριμένες ομάδες θα «ρολάρουν» αργά ή γρήγορα γιατί διαθέτουν πολύ καλό υλικό.

Όσον αφορά το ποιοι θα πρωταγωνιστήσουν, πιστεύω πως στο Βορρά τον πρώτο λόγο θα έχουν η Ξάνθη, η ΑΕΛ και η Βέροια, ενώ βλέπουμε ότι οι ομάδες του Βόλου δεν έχουν κάνει καλό ξεκίνημα. Στο Νότο ξεχωρίζω το Λεβαδειακό, αν και δεν αποκλείεται να δούμε και κάποια ομάδα-έκπληξη.

Οι ομάδες Β’ τώρα, έχουν σημαντικό ρόλο στο πρωτάθλημα, καθώς βλέπουμε ότι παίζουν δυνατά στα παιχνίδια τους και διεκδικούν νίκες. Είναι ευχάριστο ότι σε αυτές αγωνίζονται ως επί το πλείστον νεαροί Έλληνες παίκτες, οι οποίοι ουσιαστικά προετοιμάζονται για να ανεβούν στις πρώτες ομάδες. Βλέπω ότι «χτυπάνε» όλα τα παιχνίδια και γενικά η παρουσία τους στο πρωτάθλημα είναι μία ευχάριστη έκπληξη για εμένα».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις