«Όπως ακούω τον δάσκαλο στο ρινγκ, άκουγα και τον κόουτς στο γήπεδο»

Από το ρινγκ στο χορτάρι για λόγους ανάγκης! Ο Δημήτρης Βορδοναράκης μιλάει στο Gazzetta για το πως βίωσε την «υπηρεσιακή» συμμετοχή του με την ομάδα της Καβάλας στο πρωτάθλημα της Superleague2 και το πώς τον βοήθησε η πυγμαχία.

Το δίχως άλλο ο Βορδοναράκης είναι μία ξεχωριστή περίπτωση στο ρόστερ της ομάδας της Καβάλας, που αντιμετώπισε τον Πιερικό στο πρωτάθλημα της Super League 2. Kick boxer και πυγμάχος με σημαντικές διακρίσεις και τίτλους και ένας αθλητής, που προέρχεται από τους Μαχητές Καβάλας και είναι φαντάρος αυτήν την περίοδο. Ο Βορδοναράκης μάλιστα έπαιξε εναντίον του Πιερικού (την Κυριακή) ως στόπερ και τα έδωσε όλα παρά το βαρύ σκορ. Μάλιστα ο προπονητής του στο kick boxing (Παναγιώτης Καρανικολής) ήταν ιδιαίτερα ευτυχής που ο αθλητής του δοκιμάστηκε και στο ποδόσφαιρο.

Ο ίδιος ο Βορδοναράκης μίλησε στο Gazzetta για το πως ήταν αυτή του η εμπειρία και το πως αντιμετώπισε τη θέση του στόπερ αλλά και το πρώτο του ποδοσφαιρικό παιχνίδι. Ειδικότερα:

Καλησπέρα Δημήτρη. Το πρώτο μου ματς με τον ΑΟΚ ήταν μια πολύ καλή εμπειρία για μένα. Ωστόσο πιστεύω ήταν και μία δύσκολη εμπειρία έχοντας απέναντί μου επαγγελματίες παίκτες που κάνουν το άθλημα τόσα χρόνια. Μου άρεσε πολύ και είναι τιμή μου που έπαιξα με αυτήν τη βαριά φανέλα του ΑΟ Καβάλας και θα προσπαθήσω να παίξω στα επόμενα ματς όσο πιο καλά μπορώ για να βοηθήσω την ομάδα.

ΚΑΒΑΛΑ 1

– Πως σε προσέγγισε η ομάδα για να αγωνιστείς;

Με προσέγγισαν μέσω του πατέρα μου.

– Αγωνίστηκες στόπερ στο ματς. Πόσο εύκολο ή δύσκολο ήταν για σένα;

 

– Για το γεγονός ότι έπαιξες στο κέντρο της άμυνας υπήρξε μία σχετική προεργασία;

Το παιχνίδι όπως το είχαμε στο μυαλό μας ήταν να παίξουμε πιο πιο πολύ αμυντικά. Μιλήσαμε για το που θα μπω και καταλήξαμε στη θέση του στόπερ.

– Τι συζητήσατε μετά και πως ήταν αυτό το ματς για εσάς;

Στο γήπεδο δεν μπήκαμε για το σκορ. Πολλοί μπήκαμε σε έναν άγνωστο για εμάς χώρο, σε ένα γήπεδο ποδοσφαίρου απέναντι σε επαγγελματίες. Εμείς κοιτάξαμε να δείξουμε ωραία εικόνα στον κόσμο ότι ναι μπήκαμε να βοηθήσουμε αυτή την ιστορική ομάδα μέχρι να πάρει μεταγραφές.

Το ματς κύλησε όπως το περιμέναμε. Δεν έπαιξαν πολύ σκληρά οι αντίπαλοι μας και όπως είπα στην αρχή δεν μπήκαμε για το σκορ.

– Τη συνέχεια για την Καβάλα πως τη βλέπεις;

Η συνέχεια της Καβάλας πιστεύω θα είναι πολύ καλή. Στην ομάδα ήδη ετοιμάζουν μεταγραφές. Αυτή η προσπάθεια για όλους μας είναι μεγάλη και αξίζει να βοηθήσουμε την ομάδα. Και βέβαια να φτάσει εκεί που της αξίζει.

– Εσύ θα συνεχίσεις στην ομάδα μετά τον Γενάρη;

 

– Πως βλέπεις εσύ το γεγονός ότι η Καβάλα επιστράτευσε εσάς που είστε παιδιά που δεν παίζατε επαγγελματικό ποδόσφαιρο; Προφανώς βέβαια αυτό είναι διοικητική απόφαση.

Ναι πιστεύω το γεγονός ότι πήρε εμάς που δεν γνωρίζουμε πολλά από ποδόσφαιρο έγινε καθαρά μέχρι να πάρει μεταγραφές η ομάδα. Για να υπάρχει ομάδα για τα ματς αυτά. Γι’ αυτό και μας αποκαλούν / φωνάζουν μικρούς ήρωες διότι κρατάμε την ομάδα αυτήν την στιγμή ενεργή στην Super League 2.

– Τι μήνυμα θα έστελνες στον κόσμο της Καβάλας;

Φυσικά τους ευχαριστούμε πολύ για την υποστήριξη και για την κατανόηση που δείχνουν σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνάει ο ΑΟΚ.

– Αθλητικά πρότυπα έχεις; Από το ποδόσφαιρο ίσως; Έχεις πρότυπα από την πυγμαχία;

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις