Κάσσος: «Να δείξουμε τι πραγματικά αξίζουμε»

Δηλώσεις, στο πλαίσιο της προσεχούς αναμέτρησης της Νίκης Βόλου, με αντίπαλο την Αναγέννηση Καρδίτσας, στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, το μεσημέρι της Πέμπτης (25/11, 15:00), για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Superleague 2, πραγματοποίησε ο ποδοσφαιριστής των κυανόλευκων Πασχάλης Κάσσος.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Δεν υπάρχουν πολλά πράγματα να πούμε για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα. Είχαμε σπουδαίες ευκαιρίες, τις οποίες δεν μπορέσαμε να κάνουμε γκολ, ο χρόνος περνούσε, ο αντίπαλος “κλεινόταν” όλο και περισσότερο κι ήρθε η ισοπαλία. Είμαστε μία καλή ομάδα, πιστεύω πως αν μας “βγει” πιο εύκολα το γκολ, θα γίνουν όλα πολύ πιο απλά για εμάς, σε αγωνιστικό επίπεδο. Ο προσεχής αντίπαλος είναι, επίσης, μία καλή ομάδα. Θα αγωνιστούμε με όλες μας τις δυνάμεις, θα παίξουμε ένα παιχνίδι “στα ίσια” κι ό,τι γίνει.

Είμαστε μία πολύ καλά δουλεμένη ομάδα, δεν έχουμε βρει ακόμα τα πατήματά μας, στον απόλυτο βαθμό. Περάσαμε δύσκολα, εκεί που η ομάδα είχε πολύ καλό ρυθμό, είχαμε “βρεθεί” όλοι μαζί, μας βρήκε ο κορωνοϊός και οι συνεχόμενοι τραυματισμοί. Οι απουσίες ανάγκασαν το προπονητικό μας επιτελείο να αλλάξει πολλές φορές τα πλάνα του. Τώρα, σιγά-σιγά, επιστρέφουμε όλοι, δίχως να είμαστε 100% έτοιμοι, βέβαια. Μερικοί ποδοσφαιριστές είναι ακόμα επηρεασμένοι από όσα βίωσαν τις προηγούμενες ημέρες, αλλά όλοι μας θα προσπαθήσουμε να βοηθήσουμε, ο ένας τον άλλον, να “ανέβει”, προκειμένου να “ανέβει” κι η ομάδα. Είναι ευκαιρία, κόντρα σε μία καλή ομάδα, όπως η Αναγέννηση, να δείξουμε τί πραγματικά αξίζουμε. Αδιαμφισβήτητα, σε ένα τέτοιο ντέρμπι, θα θέλαμε τον κόσμο δίπλα μας, θα μας στοιχίσει η απουσία του, αλλά θέλουμε να κερδίσουμε και να τον κάνουμε χαρούμενο, έστω κι αν θα παρακολουθήσει το παιχνίδι από το σπίτι του».

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις