Αϊβάζογλου: «Ωραία ατμόσφαιρα με τη Νίκη Βόλου»

Ο πρόεδρος των Τρικάλων, Ηλίας Αϊβάζογλου, μίλησε στο Metropolis 95.5 για τα οικονομικά δεδομένα στην Super League 2, το ματς που ακολουθεί κόντρα στον Ηρακλή, το τηλεοπτικό συμβόλαιο με την ΕΡΤ και το ποσό από το στοίχημα.

Ο Ολυμπιακός είπε εντάξει και οι άλλοι τρεις είπαν θα μιλήσουν με τους μεγαλομετόχους τους, έχοντας θετική διάθεση. Άρα με τα μπόνους και με την διάθεση των μεγάλων πάμε να δούμε που θα πέσει η μπίλια του ποσού. Θα είναι κοντά στα 130.000 ευρώ για κάθε ομάδα.

Υπάρχει ένας νόμος που λέει ότι το ποσό από τις στοιχηματικές θα είναι μέχρι 7,5 εκ. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να είναι οποιοδήποτε ποσό κάτω από 7,5 εκ. Άρα δεν είναι τίποτα σίγουρο ακόμη».

 

Τόνισε ότι: «Ζούμε σε παράξενες εποχές. Τα Τρίκαλα σαν πόλη αγαπούν το ποδόσφαιρο. Σίγουρα στο πόσος κόσμος θα έρθει στο γήπεδο παίζει ρόλο και η πορεία της ομάδας. Το πρωτάθλημα έχει υποβαθμιστεί. Έχει αποκτήσει πιο τοπικό χαρακτήρα. Πλασαρίστηκε αλλιώς, ως αναβάθμιση, αλλά αποδεικνύεται και από την διαπραγμάτευση από την ΕΡΤ ότι δεν είναι έτσι. Από την ΕΡΤ μας είπαν ότι έχει γίνει τελείως μη εμπορικό και δίνουμε αυτά τα χρήματα. Ειπώθηκε μέχρι ότι δεν μπορούμε να δείχνουμε χωριά στα κανάλια μας. Τουλάχιστον μέχρι να έρθει ξανά στον αριθμό ομάδων που πρέπει δεν θα είναι ανταγωνιστικό».

 

Κατέληξε λέγοντας: «Ο ΠΑΟΚ Β’ δεν έχει κάνει καλή εκκίνηση, αλλά θα στρώσει. Έχει καλές μονάδες και κορυφαίο προπονητή. Όπως και ο Ολυμπιακός. Και οι δύο θα πλασαριστούν ψηλά και νομίζω ότι από αυτούς θα βγει και ο πρωταθλητής. Είμαι φαν της ψυχολογίας του Γκαρσία, μπορεί και μπαίνει στο μυαλό του παίκτη».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις