Ολυμπιακός Βόλου: Αποφασισμένοι για την πρώτη νίκη

Την πρώτη του νίκη θέλει να κατακτήσει σήμερα ο Ολυμπιακός Βόλου, αντιμετωπίζοντας στις 3μ.μ. τον Απόλλωνα Πόντου, στο Δημοτικό Στάδιο της Νεάπολης, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Super League 2.

Οι ερυθρόλευκοι θέλουν να μην πετάξουν στα σκουπίδια την ευκαιρία για το πρώτο τρίποντο, αντιμετωπίζοντας μία από τις αδύναμες ομάδες της κατηγορίας. Ο Απόλλων Πόντου δεν έχει ολοκληρωμένο ρόστερ και θα περιμένει τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου για να ενισχυθεί ώστε να παλέψει για την παραμονή. Κόντρα στη Νίκη Βόλου, την προηγούμενη αγωνιστική, ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης είχε στη διάθεσή του 14 παίκτες, όμως κατάφερε να αποσπάσει τον βαθμό της ισοπαλίας από τον ανώτερο αντίπαλό του.

Ο Ολυμπιακός Βόλου, εφόσον αγωνιστεί με σοβαρότητα και πειθαρχία στο αγωνιστικό πλάνο του Γιώργου Βαζάκα είναι το μεγάλο φαβορί της αναμέτρησης.

Επιστροφή Σιαφά

Ο Γρεβενιώτης τεχνικός των ερυθρολεύκων δεν θα έχει στη διάθεσή του, τους τραυματίες Ξύδα και Στάμου, όπως και τους ανέτοιμους Χάσεκ, Ντιαμπί, Κιτόκο και Βούγιοβιτς. Αντιθέτως στην αποστολή μετέχει ο Σιαφά που επέστρεψε στη βάση του μετά την ολοκλήρωση των αγωνιστικών του υποχρεώσεων με την εθνική του ομάδα.

Οι διαιτητές

Την αναμέτρηση θα διευθύνει ο Στράτος Μαχαίρας από την Ένωση Αθηνών. Βοηθοί του θα είναι οι Γιώργος Παναγιώτης Αραβίδης επίσης από την Ένωση Αθηνών και Δαυίδ Πριονάς  από την Εύβοια. Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Γιώργος Αλάμπεης από την ΕΠΣ Αθηνών. Παρατηρητής ο Πέτρος Κόνιαρης από την ΕΠΣ Ανατολικής Αττικής.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις