Ντέρμπι αποδείξεων… στο Πανθεσσαλικό (pregame)

Το πρώτο της τρίποντο στο πρωτάθλημα θέλει να κατακτήσει η Νίκη Βόλου που αντιμετωπίζει, σήμερα το μεσημέρι (25/11, 3 μ.μ.), στο Πανθεσσαλικό Στάδιο την Αναγέννηση Καρδίτσας.

Η αποστολή της βολιώτικης ομάδας δεν θα είναι εύκολη καθώς το συγκρότημα του Περικλή Αμανατίδη, δεν το κρύβει, πως έχει πρωταγωνιστικούς στόχους και γιατί όχι μία θέση στο μπαράζ ανόδου.

Πάνοπλη αλλά χωρίς τον κόσμο της

Η Νίκη Βόλου θα στερηθεί τον 12ο παίκτη της που είναι ο κόσμος της καθώς και μετά την έφεση που κατέθεσε κατά της πρωτόδικης, εξοντωτικής τιμωρίας, για τα επεισόδια στα Τρίκαλα, η ποινή των δύο αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών και το «βαρύ» πρόστιμο παρέμεινε.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Αλέκος Βοσνιάδης έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, οι οποίοι είναι αποφασισμένοι να αποδείξουν την αξία τους στον αγωνιστικό χώρο, κερδίζοντας τους ισχυρούς αντιπάλους τους.

Χωρίς προβλήματα η Αναγέννηση

«Πανέτοιμη για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Νίκη Βόλου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Superleague2 Betsson» δηλώνει σε ανακοίνωσή της η Αναγέννηση Καρδίτσας και συνεχίζει:

«Οι «κιτρινόμαυροι» θέλουν να δώσουν συνέχεια στις νίκες και τις καλές εμφανίσεις, όντας στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα μετά από τρεις αγωνιστικές, μετρώντας ισάριθμα τρίποντα.

Η προετοιμασία της ομάδας μας ολοκληρώθηκε με τους ποδοσφαιριστές μας να δουλεύουν σκληρά υπό τις οδηγίες του προπονητή μας κ.Περικλή Αμανατίδη και του υπόλοιπου προπονητικού τιμ. Η αποστολή μας θα αναχωρήσει την Τετάρτη για τον Βόλο, όπου και θα διανυκτερεύσει».

Διαιτητές

Το θεσσαλικό ντέρμπι ανάμεσα στη Νίκη Βόλου και την Αναγέννηση Καρδίτσας, που θα διεξαχθεί την Πέμπτη 25 Νοεμβρίου, στις 3.00μ.μ., στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, θα διευθύνει ο Κώστας Πουλικίδης από την Ένωση Δράμας.

Βοηθοί του θα είναι οι Αλέξανδρος Καραθανάσης από την Ανατολική Αττική και Χρήστος Πλακάς από τη Δυτική Αττική. Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Βασίλης Στάμος από την Ένωση Ηλείας. Παρατηρητής ο Μανώλης Γιανουγλίδης από την Αθήνα.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις