Φιλική νίκη για Ρήγα Φεραίο στον Αλμυρό, 2-1 τον ΓΣΑ

Ο Ρήγας Φεραίος επικράτησε εκτός έδρας του ΓΣ Αλμυρού με 2-1. Ο φιλικός αγώνας των δύο ομάδων της Μαγνησίας άρχισε στις 16:00. Ο Λάκης Μπακάλης είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει διάφορα σχήματα και πρόσωπα, κρατώντας παράλληλα τους ποδοσφαιριστές του σε αγωνιστικούς ρυθμούς. Τα δύο γκολ για την ομάδα του Βελεστίνου πέτυχαν ο Τσίπης στο 62΄ και ο Σέττος στο 80΄, ενώ το μοναδικό τέρμα των γηπεδούχων σημείωσε ο Κοντοβάς στο 88΄.

Καλύτερος ο ΓΣΑ στο πρώτο ημίχρονο
Οι γηπεδούχοι είχαν καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας από τον Ρήγα Φεραίο. Το παιχνίδι παίχτηκε κυρίως στο χώρο του κέντρο, ενώ οι ευκαιρίες για τις δύο ομάδες ήταν λιγοστές. Δέκα λεπτά από την έναρξη του παιχνδιού, το σουτ του Βούλγαρη Ν. απέκρουσε ο Τσουμπέκος, όπως και εκείνο του Βούλγαρη Π. στο 18΄. Στην τελευταία καλή φάση του πρώτου 45λέπτου, η κοντινή κεφαλιά του Πάσχου πέρασε ελάχιστα άουτ.

Ανέβασε στροφές ο Ρήγας στο δεύτερος μέρος
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ρήγας Φεραίος ανέβασε αισθητά την απόδοση του και είχε την υπεροχή, με αποτέλεσμα οι παίκτες του Λάκη Μπακάλη να βρουν δύο φορές τον δρόμο προς τα δίχτυα. Στο 50΄ το σουτ του Σέττου μπλόκαρε ο Πλακαρός. Δώδεκα λεπτά αργότερα ο Τσίπης έκλεψε την μπάλα έξω από την περιοχή του Αλμυρού και με δυνατό σουτ άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Βελεστίνου. Στο 77΄ το σουτ του Αντζούρη μπλόκαρε ο Τριανταφύλλου. Μετά από τρία λεπτά, ο Σέττος βγήκε μόνος του από μπαλιά συμπαίκτη του στην πλάτη των αντίπαλων αμυντικών και από κοντά διπλασίασε τα τέρματα των φιλοξενούμενων. Το μόνο που κατάφερε ο ΓΣΑ ήταν να μειώσει στο 88΄ με σουτ του Κοντοβά από το ύψος της μεγάλης περιοχής.

ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ: Τσουμπέκος (46΄ Τριανταφύλλου), Χατζηαθανασίου (46΄ Λάμπρου), Αποστολίδης, Γούτσιος, Γεωργατζής (46΄ Σπαθής), Αλεξίου, Ρίκος (60΄ Σφάκας), Πάσχος (65΄ Μπακάλης), Κορέτα (46΄ Σέττος), Ζενούνι (78΄ Μπομπότης), Γουτούλης (46΄ Τσίπης)
ΓΣ ΑΛΜΥΡΟΥ: Πλακαρός, Φαράντος, Παυλίδης, Πλαβός, Κυριάκος, Αντζούρης, Κρανάς (46΄ Μαλισόβας), Βούλγαρης Π., Βούλγαρης Ν. (56΄ Θωμαΐδης), Κοντοβάς, Χειλάς

Ρεπορτάζ: Δημήτρης Μπιτολάς

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις