Πρωτάθλημα τένις το Σαββατοκύριακο στον Βόλο από τον ΟΑΜ

Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Μαγνησίας μαζί με την Ε Ένωση και τον Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ διοργανώνουν ενωσιακό πρωτάθλημα Ε3 κατηγοριών 12, 14, 16 (αγοριών-κοριτσιών) στις 13-14/2/2016. Το εν λόγω πρωτάθλημα είναι το πρώτο επίσημο για την χρονιά που διανύουμε και θα πραγματοποιηθεί στα γήπεδα του τένις στην Ν. Ιωνία (δίπλα από το κολυμβητήριο).

Παράλληλα με την τέλεση των αγώνων ο Όμιλος Αντισφαίρισης Μαγνησίας με συνοδοιπόρο την Ε ένωση, αφουγκράζοντας την δύσκολη περίοδο που διανύουν πολλοί συνάνθρωποι μας, αναλαμβάνει την πρωτοβουλία να συγκεντρώσει ρούχα για κάθε ηλικία τα οποία είναι σε καλή κατάσταση και στην συνέχεια να τα παραδώσει στο κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου Βόλου.

Έχοντας λοιπόν ως αφετηρία τους αγώνες Ε3 που θα λάβουν χώρα το Σαββατοκύριακο στην πόλη του Βόλου, επικαλούμαστε την βοήθεια των παιδιών, που θα συμμετέχουν σ’ αυτούς, συμβάλλοντας μ΄ αυτόν τον τρόπο ουσιαστικά στην πραγμάτωση αυτού του σκοπού. Η συγκέντρωση των ρούχων θα γίνεται καθ’ όλη την διάρκεια των αγώνων στην γραμματεία του συλλόγου.
Τ

ελειώνοντας, ενημερώνουμε τους φίλους του αθλήματος ότι μετά από πολύχρονες και επίμονες προσπάθειες του διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου, και με την πολύτιμη βοήθεια της διοίκησης του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ, στον αύλειο χώρο της εγκατάστασης λειτουργεί καφετέρια για την εξυπηρέτηση του κοινού και των αθλητών.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις