Σε γιορτινή ατμόσφαιρα η κοπή πίτας του ΟΜΑΘ (photos & video)

Σε μία άκρως γιορτινή ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε η κοπή πίτας του Όμιλου Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Θεσσαλίας. Πλήθος κόσμου συνέρευσε στο Pleasures Seaside café + more για να γιορτάσει την έλευση της νέας χρονιάς με τους αθλητές να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο λαμβάνοντας όλοι αναμνηστικά δώρα για την συμμετοχή τους σε αγωνιστικές δραστηριότητες το 2015.

Ο Ο.Μ.Α.Θ. θέλει να ευχαριστήσει την πρόεδρο κοινωφελούς επιχείρησης του Δήμου Βόλου ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ κ.Μορφογιάννη ,τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας κ.Τόλια, τον Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βόλου κ. Πόζογλου ,τον εκπρόσωπο του Λιμεναρχείου Βόλου Ανθστη (ΛΣ) κ.Πούλιο καθώς και την πρόεδρο της δημοτικής κοινότητας Νέας Ιωνίας κ.Μαχαίρα και φυσικά τον πρόεδρο της ΜΟΤΟΛΕΒ κ.Ζούχα για την παρουσία τους και την συμμετοχή τους στην βράβευση των αθλητών του σωματείου μας.

Ο Όμιλος Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Θεσσαλίας ξεκινώντας και επίσημα πλέον το 2016 θέλει να ευχηθεί πολλά και ασφαλή χιλιόμετρα σε μια χρονιά που αναμένεται άκρως ενδιαφέρουσα.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις