«Ας μη κρυβόμαστε, στο πίσω μέρος του μυαλού μας υπάρχει η άνοδος»

 

Για τη νίκη της Βέροιας κόντρα στον ΠΑΟΚ Β’: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι σε μία έδρα που δεν θα περάσουν εύκολα πολλές ομάδες. Η ομάδα του ΠΑΟΚ είναι πολύ ποιοτική με ταλέντο και ενθουσιασμό, καθώς έχει νεαρούς παίκτες σε ηλικία που θέλουν να καταξιωθούν ώστε να αγωνιστούν στην πρώτη ομάδα. Εμείς ήμασταν προσηλωμένοι στον στόχο μας, φύγαμε με τους τρεις πόντους και είμαστε πολύ ικανοποιημένοι».

Για τη χημεία που χαρακτηρίζει την ομάδα του αλλά και τον φετινό της στόχο:

«Υπάρχει μία χημεία μεταξύ των έμπειρων και νέων ποδοσφαιριστών της ομάδας. Ο στόχος μας είναι κάθε αγωνιστική να πηγαίνουμε για τη νίκη και έπειτα θα κάνουμε τον απολογισμό. Ας μην κρυβόμαστε, είμαστε πρώτοι στη βαθμολογία, υπάρχει στο πίσω μέρος του μυαλού μας η άνοδος, είναι πολύ νωρίς να μιλάμε γι’ αυτό καθώς είναι ακόμη αρχή ενώ όλες οι ομάδες παλεύουν για μία θέση. Η Βέροια είναι πολύ οργανωμένη ομάδα και αν κάποιος με ρωτούσε για το πού θα ήθελα να βρίσκομαι θα του απαντούσα “εδώ”».

Kλείνοντας, αναφορικά με το πως αντιμετωπίζουν στη «Βασίλισσα του Βορρά» τις αντιξοότητες που ταλανίζουν κάθε χρόνο παραδοσιακά την δεύτερη κατηγορία, ο 33χρονος αμυντικός των Ημαθιωτών τοποθετήθηκε λέγοντας: «Οι πιο έμπειροι παίκτες είμαστε συνηθισμένοι σε αυτές τις συνθήκες, αυτή η κατηγορία κάθε χρόνο έχει κάτι διαφορετικό, ποτέ δεν ξεκινάει στην πρώτη ημερομηνία που δίνουν ως έναρξη, είμαστε υποψιασμένοι γι’ αυτό, ελπίζουμε όλοι να αλλάξει για το καλό του ποδοσφαίρου, θέλουμε το καλύτερο για το άθλημα που αγαπάμε αλλά δυστυχώς δεν περνάει και από το χέρι μας. Προσπαθούσαμε να είμαστε καλά αντιμετωπίζοντας τις δυσκολίες που υπήρχαν από την καθυστέρηση φέτος με στόχο να πάμε παρακάτω όντας έτοιμοι».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις