Έτοιμη η ΑΣΑ για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου

Ολοκλήρωσε την προετοιμασία της η Αναγέννηση Καρδίτσας ενόψει του αυριανού αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου, όπως ενημέρωσε σχετικά το γραφείο Τύπου των κιτρινόμαυρων

Αναλυτικά:

Την προετοιμασία της για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό Βόλου ολοκλήρωσε η ομάδα μας, η οποία είναι πανέτοιμη και αποφασισμένη για να φτάσει σε ακόμη ένα τρίποντο.

Φυσικά το παιχνίδι της Κυριακής θα είναι ιδιαίτερα δύσκολο, κάτι που το γνωρίζουν άπαντες στο «κιτρινόμαυρο στρατόπεδο». Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε το πρωί του Σαββάτου, με τους ποδοσφαιριστές μας να έχουν δουλέψει σκληρά σε αυτό το μικρό χρονικό διάστημα που μεσολάβησε από το παιχνίδι της Πέμπτης με τη Νίκη υπό τις οδηγίες του προπονητή μας κ. Περικλή Αμανατίδη και του υπόλοιπου προπονητικού team.

Βέβαια σε αυτή τους την προσπάθεια δε θα είναι μόνοι, αφού και σε αυτό το παιχνίδι, θα έχουν στο πλευρό τους τον κόσμο μας, ο οποίος αναμένεται να δώσει βροντερό παρών, αποτελώντας τον 12ο μας παίκτη. Θυμίζουμε πως η είσοδος των φιλάθλων θα γίνεται από την πλευρά της Λεωφόρου Δημοκρατίας, όπου θα λειτουργούν και τα εκδοτήρια για την προμήθεια των εισιτηρίων.

Οι τιμές των εισιτηρίων θα κυμαίνονται:

10 ευρώ στις θύρες 1 και 3

15 ευρώ στη Θύρα 2

Η προπώληση των εισιτηρίων ξεκίνησε και γίνεται από τα καταστήματα:

-Πρακτορείο ΟΠΑΠ Ζάρρα, Καρδίτσα 18ης Αυγούστου 14

-Βιβλιοπωλείο Σελίδες, Δ.Τερτίπη 4

Να σημειωθεί πως όλοι οι κάτοχοι διαρκείας κατηγορίας Gold και Silver στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό Βόλου θα πρέπει να αντικαταστήσουν τα εισιτήρια διαρκείας τους με νέα αριθμημένα, τα οποία είναι προσαρμοσμένα στις απαιτήσεις της διοργανώτριας αρχής. Η αντικατάσταση των καρτών και η είσοδος των κατόχων διαρκείας θα γίνεται από διαφορετική είσοδο, για να αποφευχθεί η όποια καθυστέρηση. Καλούνται όλοι οι φίλαθλοι μας να προσέλθουν έγκαιρα στο Δημοτικό Στάδιο, ώστε να αποφευχθεί ο συνωστισμός στην είσοδο.

Διαιτητής της συνάντησης ορίσθηκε ο Φίτσας του συνδέσμου Πρέβεζας-Λευκάδας . Με βοηθούς τους Παραφέστα και Μάνο του συνδέσμου Λάρισας. 4ος ορίσθηκε ο Λεωνίδας του συνδέσμου Τρικάλων.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις