Μαθήματα τένις από την Hannah Davis (photos & video)

Πρόκειται για ένα από τα πιο αγαπημένα μοντέλα του Sports Illustarted! Η 25χρονη Hannah Davis από την Αμερική έχει καταφέρει μέσα σε λίγα χρόνια να γίνει ένα από πιο περιζήτητα μοντέλα, ενώ αποκτά συνεχώς όλο και περισσότερους θαυμαστές.

Η Hannah Davis δείχνει πώς παίζεται το σωστό τένις
Εκτός από τα εξώφυλλα των περιοδικών, η Hannah είναι περιζήτητη και από γνωστούς οίκους, ενώ έχει κάνει την εμφάνισή της σε πασαρέλες διάφορων εταιρειών όπως της Ralph Lauren. Επιπλέον έχει ποζάρει για την Victoria Secret, ενώ έχει πρωταγωνιστήσει και σε τηλεοπτικές διαφημίσεις.

daviss01
Η καλλονή από τις Παρθένες Νήσους ξέρει να ποζάρει στο φακό και βλέπει τις μετοχές της συνεχώς να ανεβαίνουν, ενώ θεωρείται από τα πιο ανερχόμενα μοντέλα παγκοσμίως. Το όνομά της βέβαια εκτοξεύτηκε όταν ξεκίνησε να ποζάρει για τις σελίδες του περιοδικού Sports Illustrated μέσα από το οποίο έγινε ιδιαίτερα γνωστή. Κάποιες από τις φωτογραφήσεις της έχουν θεωρηθεί αρκετά σέξι, κάτι που δε δείχνει να απασχολεί το αστέρι του αμερικανικού μόντελινγκ.

daviss02

daviss05
Η Hannah, όμως, δεν είναι ένα από τα δεκάδες μοντέλα που απλά ξεκίνησε να ποζάρει σε μικρή ηλικία για περιοδικά. Η 25χρονη καλλονή έχει υπάρξει πρωταθλήτρια στο τένις, όντας μέλος της Εθνικής Ομάδας Τένις της Καραϊβικής, αλλά και μέλος της Εθνικής Ομάδας Βόλεϊ στις Παρθένες Νήσους. Ξεκίνησε να παίζει τένις σε ηλικία 8 ετών και αποδείχτηκε αστέρι στο άθλημα.

daviss07daviss08daviss09daviss10

Εκτός δηλαδή από το ταλέντο της να ποζάρει με νάζι και στυλ στο φακό και να κάνει τις εταιρείες να θέλουν μια συνεργασία μαζί της, είναι και ένα κρυφό αθλητικό ταλέντο.

daviss03

daviss04
Δείτε στο βίντεο την Hannah Davis να δείχνει πώς παίζεται το σωστό τένις, το οποίο όπως φαίνεται δεν έχει ξεχάσει…

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις