Έκοψαν πίτα οι διαιτητές μπάσκετ (photos)

Την Δευτέρα 08/02/2016 ο Σύνδεσμος Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης πραγματοποίησε μέσα σε μια χαρούμενη και εορταστική ατμόσφαιρα την ετήσια εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας, παρουσία πλήθους συναδέλφων διαιτητών (Ενεργών και Μη Ενεργών), οι οποίοι γέμισαν τον ζεστό και φιλόξενο χώρο του εστιατορίου «Μπακαλόγατος» στο Διμήνι Βόλου.
Στην εκδήλωση τιμήθηκαν ο πρώην διαιτητής και μέλος του συνδέσμου μας κ. Μηναρετζόπουλος Γεώργιος για την πολυετή προσφορά στον χώρο της διαιτησίας και της καλαθοσφαίρισης και ο κ. Ηλιόπουλος Βασίλειος, αντιπρόεδρος της…

…Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων Μαγνησίας, για την μεγάλη του κοινωνική δράση και ανιδιοτελή προσφορά στην τοπική κοινωνία. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν και τα μέλη Κορομηλάς Κωνσταντίνος, μέλος της ΚΕΔ/ΕΟΚ και η κα. Μόρφη Γιούλα, μέλος της ΚΕΔ/ΕΣΚΑΘ, όπως επίσης και τα μέλη του Δ.Σ. της ΕΣΚΑΘ κ. Φαρμάκης Νικόλαος και Φραγκούλη Ευγενία, οι οποίοι τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση μας.
Τυχερός του νομίσματος, που αντιστοιχούσε σε μια δωροεπιταγή των 50€, ήταν το μέλος του Συνδέσμου μας κ. Κέτουλας Βαλεντίνος.
Επίσης το Διοικητικό Συμβούλιο του Σ.Δ.Κ.Μ. οφείλει να ευχαριστεί για ακόμη μια φόρα το χορηγό του κ. Παπανικολάου Αντώνη και της εταιρεία του «Papanikolaou Transort» για την αμέριστη οικονομική συμπαράσταση του τα τελευταία χρόνια που.
Τέλος, το Διοικητικό Συμβούλιοτου ΣΔΚΜ ευχαριστεί όλους όσοι παρευρεθήκαν στην εκδήλωση και εύχεται καλή χρονιά, με υγεία και πολλές επιτυχίες.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις