Για την πρώτη εκτός έδρας νίκη κόντρα στην ΑΣΑ ο Ολυμπιακός Βόλου (pregame)

Μετά τη λύση της συνεργασίας με τον Γιώργο Βαζάκα ο Ολυμπιακός Βόλου θέλει να αλλάξει σελίδα και φιλοσοφία, παίζοντας πιο ελκυστικό ποδόσφαιρο και ξεφεύγοντας από το συντηρητικό, αμυντικό παιχνίδι. Έτσι, σήμερα στις 2:45 το μεσημέρι, θα αντιμετωπίσει την ΑΣΑ στην Καρδίτσα, έχοντας στόχο να παρουσιαστεί πιο επιθετικός και να διεκδικήσει επί ίσοις όροις τη νίκη. Η αποστολή του μόνο εύκολη δεν θα είναι καθώς η Αναγέννηση παρουσιάζεται ως μία ομάδα που θα πρωταγωνιστήσει στο φετινό πρωτάθλημα, κάτι που απέδειξε και στο ματς του Πανθεσσαλικού κόντρα στη Νίκη, παρά την ήττα της από τη βολιώτικη ομάδα.

Δίπλα στους παίκτες βρίσκεται και ο νέος προπονητής της ομάδας, ο Εμανουέλ Καγιέχα Ρενέδο που έφτασε χθες στην Ελλάδα.

Οι παίκτες που βρίσκονται από χθες σε ξενοδοχείο της περιοχής είναι οι εξής: Ξενοδόχοβ, Γραικός, Ναά, Μαρκοπουλιώτης, Φιλίποβιτς, Σκοπελίτης, Κόλα, Μπάτροβιτς, Κουντουριώτης, Βερνάρδος, Σιαφιά που πιθανόν θα είναι οι αρχικοί “11” του Ολυμπιακού Βόλου και οι Ντουάρτε, Χάσεκ, Γραικός, Κατσούκης, Κόκας, Παπακώστας, Σουλεϊμάν, Χατζηπιρπιρίδης, Χατζής. Στον Βόλο παρέμειναν οι ραυματίες Στάμου, Ξύδας, καθώς και οι Ντιαμπί, Κιτόκο, Αμπουμπακάρι, Ετογκά

Χωρίς Μπιανκόνι και Κουτσιανικούλη η ΑΣΑ

Χωρίς τον τιμωρημένο Μπιανκόνι αλλά και τον τραυματία Κουτσιανικούλη θα παραταχθεί σήμερα στις 14:45 η ΑΣΑ κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου. Οι κιτρινόμαυροι θέλουν να επανέλθουν στις νίκες μετά την ήττα που γνώρισαν στο Πανθεσσαλικό από τη Νίκη Βόλου. Στην έδρα τους μετρούν δύο νίκες σε ισάριθμους αγώνες και αναμένεται το γήπεδο να κατακλυστεί από φίλους της ομάδας που έχουν επιστρέψει δυναμικά δίπλα στην ομάδα τους.

Φίτσας ο άρχων της αναμέτρησης

Την αναμέτρηση ορίστηκε να διευθύνει ο Βασίλης Φίτσας από την ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας. Βοηθοί του θα είναι οι Δημήτρης Παπαφέστας και Βασίλης Μάνος της ΕΠΣ Λάρισας. Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Στυλιανός Λεωνίδας που ανήκει στην ΕΠΣ Τρικάλων και παρατηρητής διαιτησίας ο Νίκος Πουλημάς από την ΕΠΣ Κέρκυρας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις