Το πρώτο της διπλό θέλει η Νίκη στην Κατερίνη (pregame)

Με αποκλειστικό στόχο το πρώτο της διπλό στο πρωτάθλημα, θα παραταχθεί η Νίκη Βόλου σήμερα στις 14:45, στο Α’ ΔΑΚ Κατερίνης, απέναντι στον Πιερικό.

Μετά τη νίκη της κόντρα στην Αναγέννηση Καρδίτσας, οι κυανόλευκοι θέλουν να χτίσουν ένα νικηφόρο σερί που θα τους οδηγήσει σε πιο υψηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Ο Αλέκος Βοσνιάδης μετά από τις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές είναι στην ευχάριστη θέση να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του. Η κυανόλευκη αποστολή αποτελείται από 21 παίκτες που είναι οι εξής: Μπάγιτς, Περιστερίδης, Αποστολίδης, Πάνος, Τζοβάρας, Παναγιωτίδης, Ανδρέου, Γρομητσάρης, Αλιατίδης, Τσιμπούκας, Κυριακίδης, Μπόσιο, Μέτσε, Τσουκαλάς, Γκαρσία, Μιράντα, Βλαχομήτρος, Κάσσος, Βασιλείου, Ροχάνο, Τζιώρας.

Ομάδα έδρας ο Πιερικός

Ο Πιερικός στην έδρα του έχει συγκομιδή 4 βαθμούς ενώ εκτός δεν έχει καταφέρει να αποσπάσει βαθμό ή βαθμούς. Στην Κατερίνη έφερε ισοπαλία στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με αντίπαλο την Ξάνθη και κέρδισε την Καβάλα των χιλίων προβλημάτων με σκορ 7-0.

Μπεκιάρης από Καρδίτσα

Την αναμέτρηση θα διευθύνει ο Λάμπρος Μπεκιάρης από την ΕΠΣ Καρδίτσας. Βοηθοί του θα είναι οι Θανάσης Μαλανδρής (Χαλκιδικής) και Γιώργος Χριστοδούλου (Ημαθίας). Τέταρτος διαιτητής ορίσθηκε ο Σταύρος Τσιμεντερίδης από την ΕΠΣ Κοζάνης και παρατηρητής ο Νίκος Τεβεκέλης από την ΕΠΣ Μακεδονίας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις