Βαριά ήττα για τον Ολυμπιακό Βόλου στην Καρδίτσα

Νέα βαριά ήττα γνώρισε ο Ολυμπιακός Βόλου στο πρωτάθλημα.

Μετά την ήττα με 3-0 στη Βέροια, οι ερυθρόλευκοι ηττήθηκαν 4-0 στην Καρδίτσα από την Αναγέννηση, σ’ ένα ματς που ενώ το πρώτο ημίχρονο ήταν μοιρασμένο, στο δεύτερο η ζυγαριά έγειρε ξεκάθαρα προς τους γηπεδούχους.

Το σκορ άνοιξε στο 38′ ο Μπενγκόα, με τον Γκίνη να διπλασιάζει τα τέρματα της ομάδας του στο 55′. Ο Κοτσώνης έκανε το 3-0 στο 67′ και ο Βιντάλ διαμόρφωσε το τελικό 4-0 στο 89′.

Πέναλτι από τα αποδυτήρια…

Πριν ακόμη συμπληρωθεί το πρώτο δεκάλεπτο η Αναγέννηση κέρδισε πέναλτι. Ο Γκίνη ανατράπηκε στην περιοχή με τον ρέφερι να δείχνει την άσπρη βούλα. Ο Πλέγας ανέλαβε την εκτέλεση, όμως ο Ξενοδόχοβ βρήκε απάντηση και κράτησε το μηδέν στην εστία του.

Στο δεκάλεπτο 10′-20′ ο Ολυμπιακός Βόλου άγγιξε το γκολ τρεις φορές. Στο 11′ ο Σιαφά από πλεονεκτική θέση δεν πρόλαβε να κάνει την προβολή και να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα η κεφαλιά του ίδιου παίκτη από πλεονεκτική θέση, απομακρύνθηκε από τους αμυντικούς. Στο 19′ ο Γκέκας κράτησε ανέπαφη την εστία του σε δυνατό σουτ του Βερνάρδου, ολοκληρώνοντας χωρίς απώλειες τη μίνι πολιορκία του Ολυμπιακού Βόλου.

Κρύο γκολ

Ακολούθησε το δεκάλεπτο των γηπεδούχων που βρήκαν δίχτυα με τον Μπενγκόα. Στο 30′ σουτ του Μπραμπίγια ανάγκασε τον Ξενοδόχοβ σε απόκρουση και στη συνέχεια της φάσης ο Γκίνη επιχείρησε νέο σουτ που απέκρουσε σε κόρνερ ο πορτιέρε των ερυθρολεύκων.

Στο 38′ ο Μπενγκόα γέμισε στην περιοχή με φάουλ, την μπάλα δεν απομάκρυνε κάποιος αμυντικός με αποτέλεσμα να καταλήξει στο βάθος της εστίας του Ξενοδόχοβ που αιφνιδιάστηκε. Ο Ολυμπιακός Βόλου προσπάθησε να απαντήσει στο 41′ όμως το φάουλ του Μπάτροβιτς εξουδετέρωσε ο Γκέκας

Εφιαλτικό δεύτερο ημίχρονο

Το δεύτερο μέρος ανήκε εξ ολοκλήρου στους γηπεδούχους καθώς οι ερυθρόλευκοι δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν σε κανένα σημείου της επανάληψης. Στο 55′ η ΑΣΑ έκανε το 2-0 με κεφαλιά του Γκίνη σε σέντρα του Καρανίκα. Με τον Ολυμπιακό Βόλου να μη δείχνει ικανός να αντιδράσει η Αναγέννηση συνέχισε να ψάχνει κι άλλα γκολ και στο 67′ έγινε το 3-0 με σκόρερ τον Κοτσώνη. Η κακή εμφάνιση του 2ου ημιχρόνου ολοκληρώθηκε μ’ ένα λάθος του Ξενοδόχοβ που προκάλεσε το τέταρτο τέρμα των γηπεδούχων. Ο Βιντάλ ήταν ο ποδοσφαιριστής που εκμεταλλεύτηκε τη λάθος εκτίμηση του πορτιέρε του Ολυμπιακού, διαμορφώνοντας το τελικό 4-0.

Πολύ δουλειά για τον Ισπανό

Ο Ισπανός θα πρέπει να διορθώσει πολλά πράγματα τόσο στην επιθετική λειτουργία των ερυθρολεύκων αλλά κυρίως στην αμυντική καθώς ο Ολυμπιακός Βόλου μετά και τα τέσσερα τέρματα που δέχθηκε από την ΑΣΑ, διαθέτει τη δεύτερη χειρότερη άμυνα με 12 γκολ παθητικό, λαμβάνοντας υπόψη πως πρώτη είναι αυτή της Καβάλας με 20 τέρματα.

Οι συνθέσεις:
Αναγέννηση Καρδίτσας (Περ. Αμανατίδης): Γκέκας, Καρανίκας, Σταμόπουλος, Γκόλιας, Λαρρέα (44 Κοτσώνης), Γκίνη, Λαγός (68′ Μπάλλας), Πλέγας, Μπραμπίγια (78′ Βιδάλ), Μπενγκόα (78′ Μάνιος), Αθανασιάδης (46′ Γκουγκούδης)
Ολυμπιακός Βόλου (Μ. Γκαγέχα): Ξενοδόχοβ, Μαρκοπουλιώτης, Να, Γραικός, Φιλίποβιτς, Κόλα (61′ Ντουάρτε), Μπάτροβιτς (75′ Κατσούκης), Σκοπελίτης, Κουντουριώτης (61′ Σουλεϊμάν), Βερνάρδος (85′ Χάτσεκ), Σιαφά.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις