Σταματίου: Ο αγωνιστικός χώρος δεν προσφέρεται για τίποτα καλύτερο

Αναφορά στον κακό αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Αγριάς έκανε ο Κώστας Σταματίου, στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αγώνα με τον Αμβρυσσέα Διστόμου, που το τέλος του βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες χωρίς σκορ. «Ο αγωνιστικός χώρος δεν προσφέρεται για τίποτα καλύτερο από αυτό που παίχθηκε» ανέφερε χαρακτηριστικά ο προπονητής του Θησέα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κώστα Σταματίου όπως αποδόθηκαν από το goalpost.gr:

«Το τελικό σκορ αποτυπώνει και την εικόνα του παιχνιδιού. Την κλασική ευκαιρία την είχε το Δίστομο στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου, εμείς είχαμε μία ευκαιρία μ’ ένα σουτ του Τσανάκα. Τα παιδιά κατέβαλαν μεγάλη προσπάθεια, όμως ο αγωνιστικός χώρος δεν προσφέρεται για τίποτα καλύτερο από αυτό που παίχθηκε. Είναι ένα θέμα το οποίο θα μας απασχολήσει.

Θα θέλαμε τη νίκη γιατί είναι το τρίτο παιχνίδι που μένουμε στο «μηδέν». Θα πρέπει να δουλέψουμε πολύ στο επιθετικό κομμάτι γιατί έχουμε τη δυσκολία του γκολ. Μέσα από τις λύσεις που έχουμε θα προσπαθήσουμε στα επόμενα παιχνίδια να βρούμε δίχτυα.

Καλή επιτυχία στον Αμβρυσσέα Διστόμου που θεωρώ θα πάρει πολλά παιχνίδια εντός και εκτός έδρας. Επαναλαμβάνω πως ο όμιλος είναι πολύ δύσκολος γιατί οι ομάδες είναι ισάξιες και όλα τα αποτελέσματα είναι πιθανά»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις