Βοσνιάδης: «Με δυνατή έδρα και νίκες εκτός πετυχαίνεις σπουδαία πράγματα»

Στο πλάνο που ακολούθησε η ομάδα του για να φύγει νικήτρια από την έδρα του Πιερικού, αναφέρθηκε ο Αλέκος Βοσνιάδης μετά τον αγώνα στην Κατερίνη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αλέκου Βοσνιάδη όπως αποδόθηκαν από το goalpost.gr:

«Η νίκη μας δεν ήταν τόσο εύκολη όσο δείχνει. Είχαμε πει ότι πρέπει να αναλάβουμε την πρωτοβουλία των κινήσεων και να ανεβάσουμε τον ρυθμό του παιχνιδιού. Θέλαμε την κατοχή και να δημιουργήσουμε καταστάσεις που θα μας οδηγήσουν στην περιοχή του αντιπάλου. Προσπαθήσαμε ήρεμα να κυκλοφορήσουμε την μπάλα και να βγάλουμε κάποιες φάσεις σε χώρους που είχαμε επιλέξει. Βγήκε μία τέτοια φάση, η οποία ήταν και καθοριστική γιατί κερδίσαμε την αποβολή του αντιπάλου. Από κει και πέρα γνωρίζαμε πως με ηρεμία θα βρούμε τη μία φάση που θέλαμε για να ανοίξουμε το σκορ. Βέβαια, ήρθε ένα εξαιρετικό γκολ, θα μπορούσαμε να σκοράρουμε και νωρίτερα από άλλη φάση που είχαμε δημιουργήσει. Το πρώτο ημίχρονο έληξε με το σκορ στο 1-0.

Από ‘κει και μετά είπαμε πως θα πρέπει να δώσουμε περισσότερο πλάτος στο γήπεδο από τη στιγμή που ο αντίπαλος αγωνίζονταν με παίκτη λιγότερο. Στο πρώτο τέταρτο του δευτέρου ημιχρόνου δεν ήμασταν καλοί, με τον αντίπαλο να βρίσκει δύο τελικές. Εξακολουθούσαμε να λέμε πως θέλουμε μία φάση για να τελειώσουμε το παιχνίδι, αυτή ήρθε, σκοράραμε και μετά ήταν θέμα να «σβήσουμε» το παιχνίδι με το υπέρ μας σκορ. Ήρθε κι ένα τρίτο γκολ και μας δόθηκε η δυνατότητα να ξεκουράσουμε κάποιους παίκτες ελέγχοντας τον ρυθμό.

Έχουμε κι ένα παιχνίδι αμέσως για το Κύπελλο και σίγουρα από το σημείο που πετύχαμε και τρίτο τέρμα, το μυαλό μας ήταν στον αγώνα της Τετάρτης.

Συγχαρητήρια στα παιδιά για τη νίκη. Πάντα όταν παίρνεις νίκες έξω και εκμεταλλεύεσαι την έδρα σου, πετυχαίνεις σπουδαία πράγματα στην τελική κατάταξη.

Ήρεμα τώρα θα ασχοληθούμε με τον αντίπαλο στο Κύπελλο που είναι μία ομάδα από την παραπάνω κατηγορία. Θα διεκδικήσουμε τις πιθανότητές μας και από κει και πέρα, παιχνίδι με το παιχνίδι θα δούμε που θα καταλήξουμε».

Για τον τραυματισμό του Πάνου και τις επιστροφές των παικτών: «Είναι μυικό το πρόβλημα. Οι εξετάσεις τις επόμενες ημέρες θα δείξουν τη σοβαρότητα του τραυματισμού του.

Ευτυχώς γυρίζουν σιγά – σιγά όλα τα παιδιά και προσπαθούμε να τους επαναφέρουμε στην κατάσταση που βρίσκονταν πριν το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισαν. Όπως είδατε μπήκε και ο Βασιλείου σήμερα. Γενικά, όποτε μας δίνεται η ευκαιρία προσπαθούμε να χρησιμοποιούμε όλους τους παίκτες για να έχουν ρυθμό. Σίγουρα όταν έχεις πολλές επιλογές, μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα»

«Ευχαριστούμε τον κόσμο που μας στήριξε με κόσμια συμπεριφορά»

«Να ευχαριστήσω τον κόσμο που ήρθε και μας στήριξε με κόσμια συμπεριφορά. Είναι σημαντικό να το θυμίζουμε γιατί στο κομμάτι αυτό είμαστε πονεμένοι…

Στην ομάδα του Πιερικού να ευχηθώ καλή συνέχεια και στον συνάδελφο τα καλύτερα. Όποιος και αν είναι ο στόχος τους, εύχομαι να τον πετύχουν»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις