Τσουκαλάς: «Σημαντικό αποτέλεσμα»

«Σημαντικό αποτέλεσμα» χαρακτήρισε τη νίκη επί του Πιερικού ο Σταύρος Τσουκαλάς στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα της Κατερίνης. Ο έμπειρος μέσος της Νίκης Βόλου τόνισε πως η ομάδα χρειάζεται λίγο χρόνο ακόμη για να δέσει και να αποδώσει σύμφωνα με την ποιότητα των παικτών της.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σταύρου Τσουκαλά όπως αποδόθηκαν από το goalpost.gr:

«Κάναμε ένα δεύτερο συνεχόμενο νικηφόρο παιχνίδι κάτι που είναι πολύ σημαντικό, ειδικά όταν γίνεται και σε αγώνα εκτός έδρας. Το αριθμητικό πλεονέκτημά μας, μας έκανε ευκολότερο το έργο. Προηγηθήκαμε μ’ ένα εκπληκτικό γκολ του Λούκας και στη συνέχεια το διαχειριστήκαμε σωστά.

Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε και το τελειώσαμε. Μετά το τελευταίο σφύριγμα, το μυαλό μας είναι στο επόμενο ματς με τον Παναιτωλικό για το Κύπελλο, ένας θεσμός που δεν μας είναι αδιάφορος»

«Χρειαζόμαστε λίγο χρόνο για να δέσουμε ως ομάδα»

«Η προσπάθεια που γίνεται είναι τεράστια, είμαστε μία νέα ομάδα όμως υπάρχουν πολλές απαιτήσεις και αυτό προκύπτει από τη δυναμική αυτής της ομάδας. Η ποιότητα των παικτών που απαρτίζουν το ρόστερ, το σύνολο που έχει δημιουργηθεί και ο κόουτς που είναι γνώστης της κατηγορίας δημιουργούν μεγάλες απαιτήσεις και προσδοκίες.

Χρειαζόμαστε λίγο χρόνο για να δέσουμε ως ομάδα και η δεύτερη συνεχόμενη νίκη βοηθάει προς την κατεύθυνση αυτή, καθώς αποκτούμε περισσότερη αυτοπεποίθηση. Γνωρίζουμε πως είμαστε ακόμη στην αρχή και πως ο δρόμος είναι μακρύς με πολλά παιχνίδια. Μέσα από τα λάθη που κάνουμε, διορθωνόμαστε και προχωράμε»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις