«Πρόταση πού; Στα ουρητήρια;»

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ Παναχαϊκή με σκοπό να διαψεύσει συνέντευξη που εμφανίστηκε σε blog σύμφωνα με την οποία κάποιος επιχειρηματίας από την Πάτρα, που ήθελε να κρατήσει την ανωνυμία του, υποστήριξε ότι προσπάθησε αρκετές φορές να αγοράσει την ΠΑΕ χωρίς αποτέλεσμα.

Η σχετική ανακοίνωση:

«Παγκόσμια πρωτοτυπία! Συνέβη κι αυτό στην ομάδα μας από έναν «Παναχαϊκάρα» του γλυκού νερού και το γνωστό blog opadikagr. Μόνο που έδωσε το βήμα σ’έναν «πασίγνωστο (αλλά ανώνυμο…) Πατρινό επιχειρηματία». Σε έναν… φαντομά, το blog έδωσε χώρο 731 λέξεων και ανέξοδα ο «τύπος» έκανε κι αυτός το «κομμάτι» του στις πλάτες της ταλαίπωρης Παναχαϊκής.

Σπαταλήσαμε τρεις ολόκληρες ώρες. Ανατρέξαμε στα fax και τα e-mails που έχουμε λάβει το τελευταίο τετράμηνο μήπως και παράπεσε, μήπως και μας διέφυγε κάποια επίσημη πρόταση για μεταβίβαση των μετοχών της Παναχαϊκής, έστω κι από έναν αόρατο επιχειρηματία. Μάταιη η προσπάθειά μας. Ουδεμία σοβαρή, επίσημη πρόταση δεχθήκαμε. Λέει ο… φαντομάς ότι έκανε κρούση στη διοίκησή μας μετά το ματς κυπέλλου Παναχαϊκής – Παναθηναϊκού. Που; Στα εκδοτήρια ή στα… ουρητήρια του Παμπελοποννησιακού Σταδίου;

Από «προτάσεις» καφενείου και στο πόδι έχουμε χορτάσει. Αλλά ταυτόχρονα, διαπιστώνουμε ότι οι «Παναχαϊκάρες» της λεζάντας συνεχίζουν απτόητοι να οραματίζονται την προεδρική καρέκλα της ιστορικής Παναχαϊκής έχουν, δεν έχουν μαντήλι να κλάψουν.

Ο «ψιλικατζής» και «περιπτεράς» Πρόεδρός μας Ποτής Τσιριμπής εξασφάλισε και δαπάνησε από την τσέπη του ένα ποσό που αγγίζει τις 700.000 ευρώ. Πιστεύαμε ότι αρκούσαν μέχρι τώρα αυτά τα χρήματα για να κάνουμε πρωταθλητισμό. Λαθέψαμε και το ομολογούμε. Αλλά λαθέψαμε γιατί φανταζόμασταν ότι ο πάτος του βαρελιού των χρεών της Παναχαϊκής ήταν πολύ πιο κάτω από εκείνον που παραλάβαμε. Αλλά αυτή είναι μια άλλη κουβέντα του κοντινού μέλλοντος…

Κοντολογίς, για κάθε «Παναχαϊκάρα» το πεδίο της δόξας είναι λαμπρό μπροστά του. Δηλώνουμε υπεύθυνα – και άλλωστε ο καθένας σοβαρός ενδιαφερόμενος έχει το δικαίωμα να κάνει ενδελεχή έλεγχο – ότι τα χρέη της Παναχαϊκής προς ΙΚΑ, Εφορία, πιστωτές κλπ δεν ξεπερνούν το 1,9 εκ. ευρώ. Όποιος αναλάβει αυτό το φορτίο έχει αυτοστιγμεί τις μετοχές της ΠΑΕ Παναχαϊκή στα χέρια του. Παρεμπιπτόντως και ο «περιπτεράς» δηλώνει ότι για την αξία των μετοχών ο αγοραστής δεν θα δώσει «τσιγάρο».

Για να τελειώνουμε, λοιπόν, άπαξ δια παντός με τους «Παναχαϊκάρες», ιδού η ευκαιρία. Μέχρι τις 12 το μεσημέρι της Παρασκευής πάσα σοβαρή, υπεύθυνη, έγγραφη πρόταση δεκτή στα γραφεία μας, το fax μας ή το e-mail μας».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις