Ολυμπιακός Βόλου: Διευκρινίσεις για τον Ασλανίδη

Μετά το δημοσίευμα* του pressaris.gr που ανέφερε πως ο Ασλανίδης επέστρεψε στον Άρη και τις τελευταίες μέρες προπονείται με τους “κίτρινους”, η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου εξέδωσε διευκρινιστική ανακοίνωση.

Αναλυτικά:

«Μετά το πρόβλημα που προέκυψε με την έκδοση του δελτίου του Κυριάκου Ασλανίδη στον Ολυμπιακό Βόλου, ο νεαρός αμυντικός επέστρεψε στον Άρη, όπου και θα προπονείται με την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Οι διοικήσεις του Άρη και του Ολυμπιακού Βόλου θα συζητήσουν εκ νέου τον Ιανουάριο, για το αν ο Κυριάκος Ασλανίδης θα παραχωρηθεί στον Ολυμπιακό Βόλου με τη μορφή δανεισμού».

*Το δημοσίευμα του pressaris.gr

“Ο Κυριάκος Ασλανίδης δεν έκατσε πάνω από τρεις μήνες στον Ολυμπιακό Βόλου, χωρίς μάλιστα να αγωνιστεί ούτε για ένα λεπτό.

Η υπόθεση με τα χαρτιά του νεαρού στόπερ είχε ως αποτέλεσμα να μην εκδοθεί το δελτίο του και έτσι δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής μέχρι τον Ιανουάριο στους Βολιώτες, όπου η παρουσία του στις προπονήσεις δεν ήταν τόσο ενεργή λόγω της συγκεκριμένης κατάστασης.

Ο παίκτης ήταν σε επικοινωνία με τους ανθρώπους του Άρη το τελευταίο διάστημα και, μετά το ματς κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, στο οποίο βρέθηκε στο γήπεδο, πάρθηκε η απόφαση να φύγει από τον Βόλο και να γυρίσει στη Θεσσαλονίκη, έχοντας ενσωματωθεί στις προπονήσεις των «κίτρινων» από την προηγούμενη εβδομάδα.
Πάντως, ο Ασλανίδης δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής, ούτε και με την Κ19 και, γι’ αυτό, θα προπονείται στο Ρύσιο σίγουρα μέχρι τον Ιανουάριο, μέχρι να φανεί αν θα παραχωρηθεί εκ νέου δανεικός ή θα παραμείνει Το δεύτερο ενδεχόμενο δεν είναι καθόλου απίθανο, δεδομένου ότι ο Άκης Μάντζιος πιστεύει στον νεαρό κεντρικό αμυντικό”.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις