Μεγάλη κίνηση από τον Σαρακηνό: Υιοθέτησε τρία αδέσποτα σκυλάκια

Σε μία κίνηση που αξίζει να βρει μιμητές, προχώρησε η διοίκηση του Σαρακηνού, υιοθετώντας τα τρία κουταβάκια της αδέσποτης σκυλίτσας του Αναύρου. Με πρωτοβουλία του Θοδωρή Γκλαβίνη και σε συνεργασία με τη Φιλοζωϊκή Ομάδα του Βόλου, η ομάδα του Σαρακηνού έθεσε υπό την προστασία της τα τρία χαριτωμένα κουτάβια, αφού πρώτα τηρήθηκαν οι διαδικασίες που ορίζει ο νόμος.

Σάρα, Μέσι και Κανέλα τα ονόματα των νέων μεταγραφών για τους κοκκινόμαυρους.

Τα εύσημα από την Φιλοζωϊκή Ομάδα Βόλου:

“Τα 3 κουτάβια της αδέσποτης μανούλας του ΑΝΑΥΡΟΥ, μετά από συνεργασία του Σωματείου της Φι. Ο. Β, με τον Πρόεδρο του Α. Σ. “ΣΑΡΑΚΗΝΟΣ” κ. Γκλαβίνη Θεόδωρο έχουν πια δικό τους χώρο και ζουν με ασφάλεια” αναφέρει η ανακοίνωση της Φιλοζωϊκής Ομάδας Βόλου και συνεχίζει “τα χνουδωτά αφρατοκουταβάκια τα αγκάλιασαν και τα υιοθέτησαν με ότι ορίζει ο νόμος. Μια αξιέπαινη πρωτοβουλία που μας δείχνει ότι εκτός από την “μπάλα”-ποδόσφαιρο, τόσο η Διοίκηση του συλλόγου, όσο και οι αθλητές, διαθέτουν και μεγάλη κοινωνική ευαισθησία!!!! Παιδιά σας ευχαριστούμε!!!!” καταλήγει η ανακοίνωση.

Η πρωτοβουλια του Αθλητικού Συλλόγου “ΣΑΡΑΚΗΝΟΣ”, κέρδισε τις εντυπώσεις υιοθετώντας, με όλες τις νόμιμες διαδικασίες τα 3 κουτάβια της αδεσποτης μανούλας του Αναυρου, μετά από συνεργασία μελών της Φιλοζωικης ομάδας Βόλου, με τον πρόεδρο του Α. Σ. κ. Γκλαβινη Θεόδωρο. Μια πολύ σπουδαία ενέργεια που αποδεικνύει ότι το Δ. Σ. του Α. Σ. “ΣΑΡΑΚΗΝΟΣ” εκτός από το ποδόσφαιρο έχει και κοινωνικές ευαισθησίες!! Η πρωτοβουλία τους είναι πραγματικά ενθαρρυντική και αξιέπαινη. Ας ελπίσουμε να γίνουν παράδειγμα προς μίμηση στην πόλη μας και από άλλους συλλόγους, σωματεία, λέσχες, κλπ.

ΜΠΡΆΒΟ ΠΑΙΔΙΆ!!!!! Τα νέα ονόματα των κουταβιών είναι Σάρα, Messi και Κανέλα. Καλή ζωή με πολλές αγκαλιές μικρά μου!!!!

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις