ΠΑΕ Βόλος: Ξεκίνησε η προπώληση των εισιτηρίων με τον Παναιτωλικό – Γενική είσοδος 1 ευρώ

Ξεκίνησε η προπώληση εισιτηρίων από την ΠΑΕ Βόλος για το ματς του Σαββάτου (4/12, 17:15) με τον Παναιτωλικό, ενώ υπενθυμίζεται ότι η γενική είσοδος για το συγκεκριμένο ματς είναι 1 ευρώ.

Αναλυτικά:

Ξεκίνησε η προπώληση των εισιτηρίων για τον αγώνα της 12ης αγωνιστικής ΒΟΛΟΣ – ΠΑΝΑΤΩΛΙΚΟΣ (Σάββατο, 17.15) η οποία γίνεται από τα γραφεία της ΠΑΕ στο Πανθεσσαλικό στάδιο καθημερινά από τις 9.00 π.μ. έως τις 5.00 μ.μ.

Το Σάββατο (ημέρα του αγώνα) η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνεται από τις 10.00 π.μ. έως τις 2.15 μ.μ. από το εκδοτήριο του σταδίου στη 2η Πεζογέφυρα.

H ΠΑΕ Βόλος υπενθυμίζει στους φίλους της ομάδας ότι και στον αγώνα με τον Παναιτωλικό θα υπάρξει γενική είσοδος 1 ευρώ (για όλες τις θύρες εκτός της θύρας των VIP).

Η είσοδος των φιλάθλων για τη Θύρα των VIP θα γίνεται από την κεντρική πύλη του Πανθεσσαλικού σταδίου και την είσοδο των VIP.

Η είσοδος των φιλάθλων για όλες τις υπόλοιπες θύρες θα γίνεται από τη 2η Πεζογέφυρα, ενώ για τους κατόχους των απλών εισιτηρίων διαρκείας θα υπάρχει ξεχωριστή είσοδος (στην 2η πεζογέφυρα) ώστε να αποφευχθεί ο συνωστισμός.

Σημειώνεται ότι με βάση την ισχύουσα ΚΥΑ, απαραίτητη προϋπόθεση για την είσοδο στις εξέδρες του Πανθεσσαλικού σταδίου είναι η επίδειξη είτε του πιστοποιητικού εμβολιασμού covid-19 είτε του πιστοποιητικού νόσησης covid-19.

Οι ανήλικοι από 13-17 χρόνων θα έχουν δικαίωμα εισόδου στην εγκατάσταση με PCR Test έως 72 ώρες πριν την έναρξη του αγώνα ή Rapid Test έως 48 ώρες πριν την έναρξη του αγώνα.

Τα παιδιά ηλικίας έως 12 χρόνων θα εισέρχονται στις εξέδρες του Πανθεσσαλικού σταδίου δωρεάν (με τη συνοδεία κηδεμόνα) έχοντας στην κατοχή του βεβαίωση αρνητικού Self test.

Επιπλέον, βάσει τις ισχύουσας ΚΥΑ, είναι υποχρεωτική η χρήση προστατευτικής μάσκας κατά τη διάρκεια παραμονής στις εξέδρες του σταδίου.

Τέλος, λόγω των αυξημένων ελέγχων κατά την είσοδο των φιλάθλων, η ΠΑΕ Βόλος συστήνει του φίλους της ομάδας να προσέλθουν νωρίτερα στο Πανθεσσαλικό στάδιο, ώστε να αποφευχθεί τυχόν συνωστισμός στις εισόδους του σταδίου.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις