Καταθέτει αγωγή στον Ζιώγα ο Παναθηναϊκός!

 

Να θυμίσουμε ότι ο προπονητής της ΑΕΛ, Μιχάλης Ζιώγας μεταξύ άλλων είπε: “Σφυρίχτηκε ένα φάουλ που δεν υπήρχε. Θύμισε εποχές της παντοδυναμίας του Παναθηναϊκού, που κάποιοι λέγανε ‘Μήτσο πέσε, Μάικ πέσε’.”

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός αποφάσισε λοιπόν να κινηθεί νομικά κατά του συγκεκριμένου κυρίου. Για την ακρίβεια οι πράσινοι αναμένεται να του καταθέσουν αγωγή για δυσφήμιση, προκειμένου και ο Μιχάλης Ζιώγας να αποδείξει στη δικαιοσύνη όσα λέει.

Όπως και να έχει είναι μόνο ντροπή να γίνεται λόγος για παντοδυναμία του τριφυλλιού στο ποδόσφαιρο, όταν ο Παναθηναϊκός έχει στερηθεί πολλά πρωταθλήματα λόγω διαιτητικών αποφάσεων και ειδικά μέσα στην προηγούμενη 25ετία, που όλοι γνωρίζουν τι γινόταν.  Παράλληλα, είναι πολύ βαρύ να γίνεται λόγος και να αφήνονται υπόνοιες για παίκτες όπως ο Δημήτρης Σαραβάκος, ο οποίος αποτελεί έναν εκ των κορυφαίων που έχουν πατήσει το πόδι τους στα ελληνικά γήπεδα, ενώ έχει διαπρέψει όχι μόνο με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, αλλά και με αυτή της Εθνικής μας ομάδας.

Η υπόθεση λοιπόν έχει πάρει τη νομική οδό και όλα θα ξεκαθαρίσουν, με τον κ. Ζιώγα να καλείται να αποδείξει τα όσα εκτός λογικής αναφέρει.

sdna.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις