Προβάδισμα ο Παναθηναϊκός, στηρίζουμε Ερυθρό Αστέρα και Σεντ Πάουλι

Μεγάλο στοιχηματικό ενδιαφέρον παρουσιάζει το πρόγραμμα της Παρασκευής (12/02). Από το ποδοσφαιρικό κουπόνι προκύπτουν δύο πολύ «δυνατές» προτάσεις, από Β’ Γαλλίας και Β’ Γερμανίας, ενώ μία ακόμη επιλογή προέρχεται από την Ευρωλίγκα και συγκεκριμένα την αναμέτρηση Παναθηναϊκός – Εφές Αναντολού. Πάμε να δούμε αναλυτικά τις στοιχηματικές προβλέψεις του Betarades.gr.

Κερδίζει ο Ερυθρός Αστέρας

Ξεκινάμε τα προγνωστικά στοιχήματος με ένα από τα πλέον «δυνατά» σημεία της ημέρας, το οποίο είναι ο «Άσσος» σε απόδοση 1.90 στον αγώνα της Β’ Γαλλίας, Ερυθρός Αστέρας – Εβιάν. Επιμένει στο … βιολί του ο Ερυθρός Αστέρας, που αποτελεί μια απ’ τις πιο σταθερές ομάδες της κατηγορίας. Συνέχισε νικηφόρα την περασμένη Παρασκευή, καθώς πέρασε με το σπουδαίο 1-2 απ’ την έδρα της Σοσό και πλέον κάνει σοβαρές σκέψεις ανόδου! Πήγε στους 42 πόντους και βρίσκεται πλέον στο -1 απ’ την τριάδα, και κανείς δεν κρύβει ότι βρίσκεται στο μυαλό των ανθρώπων της ομάδας. Μόλις δύο φορές έχασαν οι γηπεδούχοι στις τελευταίες 20 αγωνιστικές (11-7-2). Πήρε τον «τελικό» με την Παρί η Εβιάν, από την πλευρά της, και «ανέπνευσε» βαθμολογικά. Ήταν απόλυτα απαραίτητο το «τρίποντο» για τους «ροζέ», καθώς τα δεδομένα στην κατάταξη είχαν αρχίσει να γίνονται «ασφυκτικά». Απομακρύνθηκαν στο +4 απ’ τη ζώνη του υποβιβασμού, φυσικά δεν μπορούν να αισθάνονται ασφαλείς και οφείλουν να μαζέψουν άμεσα κι άλλους πόντους, προκειμένου να τελειώνουν σιγά-σιγά με αυτόν τον στόχο, που δεν είναι αντίστοιχος με την ποιότητα του ρόστερ. Πολύ κακή εκτός έδρας η Εβιάν τους τελευταίους 3,5 μήνες, είναι τραγική αμυντικά, δέχεται γκολ με το «τσουβάλι».

Δε χάνει η Σεντ Πάουλι

Συνεχίζουμε με Β’ Γερμανίας και το «1Χ» σε απόδοση 1.83 στην αναμέτρηση Σεντ Πάουλι – Λειψία. Επέστρεψε στις νίκες το συγκρότημα του Λίνεν την προηγούμενη αγωνιστική, καταφέρνοντας να κάμψει την αντίσταση της Γκρόιτερ Φιρτ της οποίας επικράτησε εκτός έδρας με 2-0. Τα γκολ σημείωσαν οι Χόρνσχουτ (34’) και Σόμποτα (62’). Την έκτη σερί νίκη της στο πρωτάθλημα πανηγύρισε την προηγούμενη βδομάδα η Λειψία, από την πλευρά της, η οποία διατηρείται στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα έχοντας συγκεντρώσει 44 βαθμούς μετά το πέρας 20 αγωνιστικών. Αφού επικράτησε των Μπίλεφελντ (1-0 εκτός έδρας), Καρλσρούη (1-0 εκτός έδρας), Ντούισμπουργκ (4-2 εντός έδρας), Φρανκφούρτη (3-1 εντός έδρας) και Γκρόιτερ Φιρτ (2-1 εκτός έδρας) το συγκρότημα του Ράνγκνικ πήρε το «τρίποντο» και κόντρα στην Μπραουνσβάιγκ (2-0 εντός έδρας). Σε εξαιρετική κατάσταση, λοιπόν, η Λειψία, θεωρούμε, όμως, ότι απόψε η Σεντ Πάουλι θα καταφέρει να εκμεταλλευτεί τον παράγοντα έδρα και να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα.

Νίκη με «καλή» διαφορά

Ολοκληρώνουμε με Ευρωλίγκα και το παιχνίδι Παναθηναϊκός – Εφές Αναντολού, με την επιλογή μας να είναι το χάντικαπ -3.5 πόντων των «πράσινων» σε απόδοση 1.85. Ο Παναθηναϊκός πήρε «ανάσα» με τις δύο σερί νίκες και μάλιστα ήταν πολύ καλός, κυρίως στην άμυνα, στο Ζάγκρεμπ. Για να «μετρήσουν» όμως πραγματικά αυτές οι δύο σερί νίκες για τους «πράσινους» θα πρέπει να κάνουν δύο ακόμη στα παιχνίδια με Εφές και Ούλκερ. Η Εφές έρχεται «λαβωμένη» στην Αθήνα από τις δύο διαδοχικές ήττες που υπέστη σε ντέρμπι της Πόλης, από Ούλκερ για την Euroleague και Γαλατασαράι για την BSL, και γενικά δεν είναι ομάδα εμπιστοσύνης, γιατί παίζει άμυνα όποτε το «θυμηθεί». Αν ο Παναθηναϊκός θέλει να πείσει ότι είναι ικανός να κυνηγήσει την πρόκριση στα πλέι-οφ και να τραβήξει στα άκρα την υπόθεση πλεονέκτημα έδρας πρέπει να πάρει το αποψινό ματς. Κρατάμε τη νίκη του Παναθηναϊκού σε απόδοση 1.60 και επιλέγουμε και το -3.5 αφού εκτός από τη νίκη για τον Παναθηναϊκό θα ήταν ιδανική και μια σχετικά καλή διαφορά για μελλοντικές περιπτώσεις ισοβαθμιών.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις