Έπεσε κατά μια αγωνιστική η ποινή του Βενέτη

Έφεση κατά την πρωτόδικης απόφασης κατά την οποία είχε τιμωρηθεί με τέσσερις αγωνιστικές, κατέθεσε η Κέρκυρα, εξέλιξη που είχε σαν αποτέλεσμα να γίνει αποδεκτή από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ.

Έτσι η ποινή του αρχηγού των Φαιάκων ο οποίος είχε τιμωρηθεί με τέσσερις αγωνιστικές λόγω του ότι στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Αγροτικό Αστέρα είχε πιάσει τον Βελλίνη από τον λαιμό, έπεσε από τις τέσσερις στις τρεις.

Ο Λαρισαίος κεντρικός αμυντικός, έπειτα από την εξέλιξη αυτή θα χάσει τα δύο προσεχή παιχνίδια της ομάδας του με Παναχαϊκή και Πανελευσινιακό, ωστόσο θα δώσει κανονικά το παρών στο παιχνίδι της 21ης αγωνιστικής με την Αναγέννηση Καρδίστας.

Αναλυτικά η απόφαση:

«Η Επιτροπή Εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά την τελευταία της συνεδρίαση έλαβε την εξής απόφαση.

Με την υπ’ αριθμ. 7/11-2-2016 απόφασή της δέχεται τυπικά και κατ’ ουσία την έφεση του ποδοσφαιριστή Αναστασίου Βενέτη κατά της υπ’ αριθμ. 13/2016 απόφασης ΠΕ/Football League. Εξαφανίζει εκκαλουμένη απόφαση. Κρατεί και δικάζει. Δέχεται ότι ο ποδοσφαιριστής τέλεσε την πράξη του αρθρ. 10 παρ. 1β, 2β και 3 του Π.Κ. Επιβάλλει ποινή αποκλεισμού τριών (3) αγωνιστικών (2 +1 ΑΡΧ) και χρηματική ποινή ενενήντα (90) ευρώ.»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις