Μονόδρομος η νίκη για τον Ολυμπιακό Βόλου με Πιερικό (pregame)

Μονόδρομο αποτελεί η νίκη για τον Ολυμπιακό Βόλου που αντιμετωπίζει, σήμερα (04/12, 14:45) στο Δημοτικό Στάδιο της Νεάπολης, τον Πιερικό. Μετά τη βαριά ήττα στην Καρδίτσα από την Αναγέννηση οι ερυθρόλευκοι θέλουν να κατακτήσουν τους τρεις βαθμούς της νίκης παρουσιάζοντας παράλληλα κι ένα καλό αγωνιστικό πρόσωπο.

Ο Μανού Καγιέχα θα προσπαθήσει να αλλάξει την αγωνιστική φιλοσοφία του Ολυμπιακού, δίνοντας μεγαλύτερο επιθετικό τόνο, αξιοποιώντας την ποιοτική μεσοεπιθετική του γραμμή. Παράλληλα, ο Ισπανός τεχνικός δουλεύει πολύ την αμυντική λειτουργία της ομάδας καθώς παρά τους συντηρητικούς προσανατολισμούς τους με προπονητή τον Γιώργο Βαζάκα, οι ερυθρόλευκοι …κατάφεραν να έχουν τη δεύτερη χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος, μετά την Καβάλα.

Η αποστολή

Για πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα στην ερυθρόλευκη αποστολή μετέχουν ο Ρίτσι Κιτόκο και ο Γιώργος Ξύδας.
Οι 20 παίκτες που βρίσκονται στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας είναι οι Μπάτροβιτς, Ντουάρτε, Φιλίποβιτς, Κιτόκο, Ναά, Σιαφά, Βούγιοβιτς, Βερνάρδος, Γραικός, Κατσούκης, Κόκας, Κόλα, Κουντουριώτης, Μαρκοπουλιώτης, Ξενοδόχοβ, Ξύδας, Παπακώστας, Σκοπελίτης, Σουλεϊμάν, Χατζηπιρπιρίδης.

Η αποστολή του Πιερικού

Μία νίκη, αυτή με την αδύναμη Καβάλα και μία ισοπαλία στην πρεμιέρα με την Ξάνθη, είναι μέχρι στιγμής τα θετικά αποτελέσματα του Πιερικού στο πρωτάθλημα της SL2. Το συγκρότημα του Νίκου Θεοδοσιάδη θέλει με τον Ολυμπιακό Βόλου να κάνει ένα νέο ξεκίνημα αποσπώντας βαθμό ή βαθμούς στο Δημοτικό Στάδιο της Νεάπολης. Ο Κατερινιώτης προπονητής δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Γιαλαμίδη που αποβλήθηκε στο ματς με τη Νίκη Βόλου. Στην αποστολή μετέχουν οι εξής ποδοσφαιριστές: Γαλάνης, Ράντος, Ζαφειράκης, Ζούρκος, Ίτσιος, Καγκελίδης, Καρανάτσιος, Καρβούνης, Κριμιτζάς, Μαυρίδης, Μηλιώτης, Μουρατίδης, Παντελιάδης, Παπουτζίδης, Τοπαλίδης, Χαντζάρας, Χαρτσιάς, Σουντάρ, Μπουόλι και Εμπουσί.

Μελτζανίδης από την Ημαθία

Την αναμέτρηση θα διευθύνει Γιώργος Μελτζανίδης από την Ημαθία. Βοηθοί του θα είναι ο Θεόδωρος Φαλτάκας από την Ένωση Γρεβενών και ο Νίκος Δημόπουλος από την Φλώρινα. Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Παναγιώτης Τσοπουλίδης από την Ξάνθη και παρατηρητής ο Πέτρος Κόνιαρης από την Ανατολική Αττική.

Ο Γιώργος Μελτζανίδης διεύθυνε τον αγώνα Ολυμπιακός Βόλου – Τρίγλια, τη σεζόν 2020-21 για το πρωτάθλημα της Football League με τους ερυθρόλευκους να κερδίζουν με σκορ 1-0. Επίσης, ο Ημαθιώτης ρέφερι είχε σφυρίξει την αναμέτρηση του Ολυμπιακού Β. στην Ηγουμενίτσα κόντρα στον Θεσπρωτό, όπου η βολιώτικη ομάδα είχε γνωρίσει τη βαριά ήττα με σκορ 4-1.

Τα εισιτήρια

Οι κάτοχοι καρτών διαρκείας θα πρέπει να παραλάβουν στο εκδοτήριο του γηπέδου και να συμπληρώσουν απαραίτητο έντυπο για την είσοδο τους στις κερκίδες.
Την ημέρα του αγώνα (Σάββατο 4/12, 14.45) θα λειτουργήσει κανονικά το εκδοτήριο στο Δημοτικό Στάδιο της Νεάπολης για την προμήθεια εισιτηρίων, από τις 10.00-11.45.
Για το παιχνίδι Ολυμπιακός Βόλου-Πιερικός η τιμή του εισιτηρίου ορίστηκε στα 10 ευρώ γενική είσοδος.
Με την αγορά των εισιτηρίων θα συμπληρώνεται από τους φιλάθλους το έντυπο ιχνηλάτησης εισερχομένων.
Λόγω των αυξημένων ελέγχων, η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου συστήνει στους φιλάθλους της ομάδας να προσέλθουν νωρίτερα στο Δημοτικό Στάδιο της Νεάπολης, ώστε να αποφευχθεί τυχόν συνωστισμός.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις