SL2: Ανοίγει σήμερα η αυλαία της 6ης αγωνιστικής με πέντε ματς

Με πέντε ματς ανοίγει σήμερα Σάββατο (4/12) η αυλαία της 6ης αγωνιστικής της Betsson Super League 2, δύο στον Βόρειο και τρία στο Νότιο όμιλο.

Για τον Βόρειο όμιλο στη Νεάπολη του Βόλου ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Πιερικό. Οι «ερυθρόλευκοι», μετά την ήττα με 4-0 από την Αναγέννηση Καρδίτσας θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες. Στον αντίποδα οι «μελανόλευκοι» του Νίκου Θεοδοσιάδη στοχεύουν στην πρώτη τους νίκη μακριά από την Κατερίνη και παράλληλα να βάλουν τέλος στο σερί των δύο συνεχόμενων ηττών που έχουν από Αλμωπό Αριδαίας και Νίκη Βόλου αντίστοιχα. Την ίδια ώρα στη Φιλιππούπολη ο Απόλλων Λάρισας αντιμετωπίζει τον Ηρακλή, ματς που θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την ΕΡΤ3. Η ομάδα του Μαρσέλο Στράτσια στοχεύει στην πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα, όπως και ο «γηραιός» του Κώστα Γεωργιάδη, που μετρά πέντε ισοπαλίες σε ισάριθμους αγώνες.

Για τον Νότιο όμιλο στις 14:45 ο Διαγόρας αντιμετωπίζει την ΑΕΚ Β΄ και το Αιγάλεω τον Ηρόδοτο, ματς που θα μεταδοθεί από το ERTFLIX. Στις 17:00 ο αήττητος στην έδρα του Εργοτέλης υποδέχεται στο Παγκρήτιο τον Παναθηναϊκό Β΄. Η ομάδα του Νίκου Μπαδήμα, η οποία προέρχεται από την εκτός έδρας ήττα απέναντι στην Καλαμάτα θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα… Από την πλευρά του το συγκρότημα του Γιάννη Βονόρτα, μετά την εκτός έδρας νίκη σε βάρος της Καλαμάτας θέλει να κάνει το δύο στα δύο και να ανέβει πιο ψηλά στην βαθμολογία. Το ματς αυτό θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την ΕΡΤ3.

 

Αναλυτικά το πρόγραμμα του Σαββάτου (4/12):

 

Βόρειος όμιλος

14:45 Ολυμπιακός Βόλου – Πιερικός

14:45 Απόλλων Λάρισας – Ηρακλής ΕΡΤ3

 

Νότιος όμιλος

14:45 Διαγόρας – ΑΕΚ Β

14:45 Αιγάλεω – Ηρόδοτος ERTFLIX

17:00 Εργοτέλης – Παναθηναϊκός ΕΡΤ3

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις