Ευχαριστίες Ερμή σε ΕΠΣΘ και Αγία Άννα

Ο ΑΣ Ερμής εξέδωσε δελτίο Τύπου, με το οποίο ευχαριστεί την ΕΠΣ Θεσσαλίας και την Αγία Άννα. Η βολιώτικη ομάδα δεν παρέλειψε επίσης να ευχαριστήσει τους προπονητές της, τους αθλητές της, αλλά και τους γονείς τους για την άψογη συμπεριφορά τους απέναντι στους ανθρώπους των γερμανικών συλλόγων SV Böblingen και FSV Waiblingen. Αναλυτικά το δελτίο Τύπου του ΑΣ Ερμής αναφέρει:

«Το Δ.Σ. του Α.Σ. ΕΡΜΗ ευχαριστεί θερμά τους προπονητές, τους νεαρούς αθλητές του και τους γονείς αυτών για την άψογη συμπεριφορά απέναντι στους ανθρώπους των δύο γερμανικών συλλόγων (SV Böblingen και FSV Waiblingen) που φιλοξενούσαμε.

Καθώς επίσης ευχαριστεί το Δ.Σ. της Ε.Π.Σ.Θ. που αγκάλιασε την όλη μας προσπάθεια και συμμετείχε ενεργά, ώστε να δοθεί η δυνατότητα και σε παιδιά άλλων συλλόγων του νομού μας να παίξουν με παιδιά μιας άλλης χώρας.

Ευχαριστούμε επίσης τις δύο μικτές ομάδες της Ε.Π.Σ.Θ. (ποδοσφαιριστές και προπονητές κ.κ. Μανδαλο και Γατο) για την εξαιρετική συμπεριφορά τόσο σε αγωνιστικό επίπεδο, όπως και στο ηθικό κομμάτι.

Τέλος, νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε και την “Αγία Αννα” που συμμετείχε επίσης ενεργά και διευκόλυνε την διαδικασία, ώστε να διεξαχθούν οι αγώνες των Μικτών ομάδων στις εγκαταστάσεις της.

Ως “Α.Σ. ΕΡΜΗΣ” θεωρούμε ότι το ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ είναι ένα άθλημα το οποίο έχουν δικαίωμα να χαίρονται όλοι όσοι το αγαπούν και με κοινή συνεργασία όσων αγαπούν το ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ να προάγεται το συγκεκριμένο άθλημα προς όφελος των παιδιών.

Ο νομός μας επέδειξε άριστη συμπεριφορά απέναντι στα φιλοξενούμενα γερμανικά σωματεία και με βεβαιότητα θα υπάρξει συνέχεια.

Πλήρες τηλεοπτικό ρεπορτάζ μπορεί ο κάθε ενδιαφερόμενος να δει μέσω:
https://m.youtube.com/watch?v=ed33edX2L0g&list=PLwsXi67jE12scMs44bcnDMYy_n06wImdu&index=1».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις