Ομάδες μπάσκετ με πρωταγωνιστικό ρόλο από τα Εκπαιδευτήρια Προμηθέας (photos)

Δύο πολύ αξιόλογες ομάδες μπάσκετ, τόσο στις μαθήτριες, όσο και στους μαθητές Λυκείου, κατάφεραν να συγκροτήσουν τα Ιδιωτικά Εκπαιδευτήρια Προμηθέας, συγκεντρώνοντας πολλά από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Μαγνησίας. Ηθικός αυτουργός και συντονιστής της προσπάθειας είναι ο καθηγητής φυσικής αγωγής και προπονητής μπάσκετ του Γ.Σ.Βόλου Παναγιώτης Τύμπας, που δήλωσε αποκλειστικά στο goalpost.gr: “Μέσα από το πρόγραμμα των Σχολικών ομάδων Καλαθοσφαίρισης κοριτσιών και αγοριών Λυκείου προσπαθούμε να αξιοποιήσουμε δημιουργικά και αποτελεσματικά το χρόνο των μαθητριών και μαθητών των Ιδιωτικών εκπαιδευτηρίων Προμηθέας.

Έχουμε καταφέρει να συγκεντρώσουμε στο σχολείο πολλά ταλαντούχα παιδιά από όλες τις ομάδες της πόλης, που αγαπούν το άθλημα και διακρίνονται στα πρωταθλήματα που αγωνίζονται. Στόχος του προγράμματος μας είναι να βοηθήσουμε την εξέλιξη τους παρέχοντας τις κατάλληλες συνθήκες, ώστε να συνδυάζουν τον αθλητισμό με την εκπαίδευση τους και την πρόοδο στα μαθήματα τους.

Οι δύο ομάδες θα συμμετέχουν στα σχολικά πρωταθλήματα και αναμένεται να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους γονείς και τα παιδιά για την εμπιστοσύνη, την στήριξη και τις προσπάθειες που κάνουν ώστε να υπάρχει η καλύτερη δυνατή συνεργασία”.

 

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις