Με όπλο την μεσαία γραμμή κόντρα στον Δωτιέα

Με πρωινή προπόνηση στο βοηθητικό του Πανθεσσαλικού ολοκληρώθηκε ουσιαστικά η προετοιμασία της Νίκης ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος, αντιμετωπίζοντας την Κυριακή (14/02) τον Δωτιέα Αγιάς στο «Π. Μαγουλάς». Στα πλάνα του Κώστα Βελιτζέλου δεν συμπεριλαμβάνονται οι Χρήστος Χολέβας και Γιάννης Βέργος, καθώς ο πρώτος έχει συμπληρώσει κίτρινες κάρτες ενώ ο δεύτερος αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού.

Αντίθετα στη διάθεση του προπονητή του βρίσκεται ο Σαντίκ Μπαλαράμπε που ξεπέρασε τον τραυματισμό του και είναι έτοιμος να προσφέρει τις υπηρεσίες του. Η πληρότητα που εμφανίζει η Νίκη στη μεσαία γραμμή υποχρεώνει τον Βελιτζέλο να αφήνει στον πάγκο ποδοσφαιριστές που θεωρούνται εντεκαδάτοι, ακόμα κι όταν οι κυανόλευκοι αγωνίζονται με σχηματισμό 4-5-1 ή 4-3-3.

Μπιτσάκος, Ιβανίδης, Μέτσε, Βέργος, Νοριέγα, Ιορδανίδης, Κόλα, Κιπτίου, Ελευθεριάδης, Μπαλαράμπε, μαζί με τον Σκοπελίτη που θα έχει δικαίωμα συμμετοχής από το ματς με την Α.Ε. Καραϊσκάκης, πονοκεφαλιάζουν ευχάριστα τον κυανόλευκο τεχνικό, ειδικά όσον αφορά την κατάρτιση του βασικού σχήματος.

Η αγωνιστική άνοδος του Χρήστου Κανελλόπουλου και η συνεχόμενη επαφή με τα αντίπαλα δίχτυα, αναμένεται να τον κρατήσουν στη θέση του σέντερ φορ, ενώ θέση στο βασικό σχήμα διεκδικούν με αξιώσεις οι Θοδωρής Παπαδόπουλος και Ευθύμης Κοτίτσας.

Οι κυανόλευκοι θέλουν να συνεχίσουν το νικηφόρο σερί που άρχισαν με το σημαντικό διπλό στην Κατερίνη κόντρα στον Πιερικό και συνεχίστηκε με την κατάκτηση του Κυπέλλου με αντίπαλο τον Ρήγα Φεραίο, καθώς η κατάκτηση της κορυφής δεν αφήνει πολλά περιθώρια για απώλειες βαθμών, ειδικά εντός έδρας. Παιχνίδι με το παιχνίδι το συγκρότημα του Κώστα Βελιτζέλου θέλει να ροκανίσει τη διαφορά από τον πρωτοπόρο Καραϊσκάκη, έτσι ώστε δύο αγωνιστικές μετά στο μεταξύ τους ματς να έχει τη δυνατότητα της προσπέρασής του στον βαθμολογικό πίνακα.

Οι αλλεπάλληλες επιτυχίες της ομάδας έχουν «ζεστάνει» τον κόσμο, ο οποίος αναμένεται να αποτελέσει τον δωδέκατο παίκτη στην κυριακάτικη αναμέτρηση. Τα εισιτήρια ήδη προπωλούνται, η κίνηση κρίνεται ικανοποιητική και αναμένεται να κορυφωθεί τη μέρα του αγώνα.

Γιώργος Αποστολακόπουλος

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις