Στα μπλε η Νεάπολη για την τρίτη συνεχόμενη ΝΙΚΗ (pregame)

Το τρίτο συνεχόμενο τρίποντο θέλει να κατακτήσει η Νίκη Βόλου στο πρωτάθλημα, φιλοξενώντας τη Ξάνθη, σήμερα το μεσημέρι στις 2.45 μ.μ., στο Δημοτικό Στάδιο της Νεάπολης, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της SL2.

Με εμφάνιση ανάλογη αυτής κόντρα στον Παναιτωλικό το συγκρότημα του Αλέκου Βοσνιάδη δεν έχει να φοβηθεί τίποτα από την πολυδιαφημισμένη ομάδα της Ξάνθης, που για πολλούς θεωρείται το πρώτο φαβορί του Βορείου Ομίλου για την κατάκτηση της πρώτης θέσης.

Μεγάλο όπλο της Νίκης Βόλου θα αποτελέσει ο κόσμος που επιστρέφει στο γήπεδο μετά την έκτιση της ποινής των δύο αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών. Το Δημοτικό Στάδιο της Νεάπολης αναμένεται να ντυθεί στα μπλε, δίνοντας το ψυχολογικό προβάδισμα στους γηπεδούχους.

Ο Αλέκος Βοσνιάδης θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, με μόνο ερωτηματικό τον Ξενοφώντα Πάνο που προέρχεται από τραυματισμό και προφυλάχθηκε στο ματς του Κυπέλλου, απέναντι στον Παναιτωλικό. Τους παίκτες της τελικής 20αδας ο τεχνικός της Νίκης θα τους επιλέξει πριν από το παιχνίδι.

Ο Γιώργος Τζοβάρας σε πρόσφατη δήλωσή του, έκανε ιδιαίτερη αναφορά στον κόσμο της Νίκης που επιστρέφει και θα δώσει δυναμικό παρών στις κερκίδες του γηπέδου:

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που ο κόσμος μας θα επιστρέψει στο γήπεδο, οι φίλοι της ομάδας μας είναι ένα επιπλέον “όπλο” για εμάς, προκειμένου να διεκδικήσουμε τη νίκη. Θα είναι ένα δυνατό παιχνίδι και, πιστεύω, πως όλοι μαζί, με σκληρή δουλειά και καλή προσπάθεια, θα πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα»

Πρώτο κρας τεστ για τη Ξάνθη

Η Ξάνθη προέρχεται από τρεις συνεχόμενες νίκες, με Θεσπρωτό (1-0) και Αλμωπό (2-0) εντός και Καβάλα (0-6) εκτός έδρας. Έχει κάνει το ρεπό της, ενώ στην πρεμιέρα ήρθε ισόπαλη 1-1 με τον Πιερικό στην Κατερίνη.

Φιγουράρει στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 10 βαθμούς και για την ομάδα της Ξάνθης αυτό θα είναι το πρώτο σημαντικό τεστ στο φετινό πρωτάθλημα. Στην αποστολή που βρίσκεται από χθες στον Βόλο μετέχουν οι εξής ποδοσφαιριστές: Izzo, Γιακουμής, Πολίμος, Ουνγιαλίδης, Τζανακάκης, Μπάτζιος, Παπάζογλου, Φαζός, Δεληγιαννίδης, Monrose, Πλατέλλας, Δημητριάδης Τ., Τσέλιος, Δόρης, Θυμιάνης, Τσιλιγγίρης, Gomez, Ginsari, Διαμαντόπουλος, Κοτόπουλος και Ibraimi.

Τακίδης ο άρχων του αγώνα

Τους διαιτητές της 6ης στροφής του πρωταθλήματος SL2 όρισε η ΚΕΔ/ΕΠΟ. Την αναμέτρηση Νίκη Βόλου – Ξάνθη που θα διεξαχθεί την Κυριακή 5 Δεκεμβρίου, στο Δημοτικό Στάδιο της Νεάπολης, στις 2:45 μ.μ.θα διευθύνει Γιώργος Τακίδης από το Κιλκίς. Βοηθοί του θα είναι ο Θεόδωρος Χαραλαμπόπουλος από την ίδια  Ένωση Γρεβενών και ο Αχιλλέας Νίκζας από τη Λάρισα. Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Παναγιώτης Τσιάρας από την Καβάλα και παρατηρητής ο Κων/νος Βασσάλος από τα Χανιά.

Ο Γιώργος Τακίδης διεύθυνε τον αγώνα Νίκη  Βόλου – Ηρακλής, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της SL2 με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες χωρίς σκορ. Για τον 31χρονο ρέφερι αυτό είναι το δεύτερο ματς στην κατηγορία και τυχαίνει να είναι πάλι ματς της βολιώτικης ομάδας. Συνολικά ο Γιώργος Τακίδης έχει διευθύνει τέσσερα ματς επαγγελματικών κατηγοριών, τέσσερα την προηγούμενη σεζόν και ένα φέτος.

Τα εισιτήρια

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΑΓΩΝΑ – ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Η γενική είσοδος ορίζεται στα 10 ευρώ. Τα παιδιά, ηλικίας 12 ετών και κάτω, εισέρχονται στο γήπεδο δωρεάν, με απαραίτητη τη συνοδεία τους από κάποιον ενήλικα. Όσοι φίλαθλοι της ομάδας μας έχουν αιτηθεί εισιτήριο διαρκείας, εισέρχονται δωρεάν στο γήπεδο, είτε με την επίδειξη της ψηφιακής μορφής του εισιτηρίου, η οποία έχει ήδη σταλεί στο προσωπικό τους e-mail, είτε με την επίδειξη της αστυνομικής τους ταυτότητας.

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ – ΑΓΟΡΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Όσον αφορά τα εισιτήρια αγώνα, θα πραγματοποιηθεί προπώλησή τους, στα παλιά γραφεία της Ερασιτεχνικής Νίκης, στο γήπεδο “Παντελής Μαγουλάς”, επί της οδού Μαιάνδρου, το απόγευμα της Παρασκευής (3/12, 18:00-21:00) και το πρωί του Σαββάτου (4/12, 10:00-14:00) και στο πρακτορείο ΟΠΑΠ του Στράτου Μαντζανά, στη διεύθυνση Μαιάνδρου 47-45, τις ώρες του καταστήματος, από το απόγευμα της Παρασκευής, μέχρι το πρωί της Κυριακής (5/12, 12:00). Κατά τη μέρα διεξαγωγής της αναμέτρησης, το εκδοτήριο εισιτηρίων, στο γήπεδο της Νεάπολης, θα ξεκινήσει τη λειτουργία του από τις 11 το πρωί.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΗ ΝΕΑΠΟΛΗ

Ο κόσμος της ομάδας μας θα εισέλθει στις κερκίδες της Νεάπολης μόνο από την κεντρική είσοδο του γηπέδου, η οποία θα ανοίξει δύο ώρες πριν την προγραμματισμένη ώρα έναρξης της αναμέτρησης. Για την αποφυγή συνωστισμού, παρακαλούνται οι φίλαθλοι να προσέλθουν στο γήπεδο, όσο το δυνατόν νωρίτερα. Ισχύουν όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά δεδομένα, σύμφωνα με τις κρατικές επιταγές (επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης, εντός του τελευταίου εξαμήνου, για ενήλικες, αρνητικό self-test για παιδιά κάτω των 12 ετών, αρνητικό rapid-test για ανήλικους από 13, έως 17 ετών – χρήση μάσκας).

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις