Καγιέχα: «Θα δουλέψουμε για να αναστρέψουμε την κατάσταση»

Στην ψυχολογία των παικτών και στην ανάγκη για σκοράρισμα στάθηκε μετά το τέλος του ματς Ολυμπιακός Βόλου – Πιερικός, ο Ισπανός προπονητής της βολιώτικης ομάδας Μάνου Καγιέχα.

Αναλυτικά:

«Πρώτα απ’ όλα για να κερδίσεις ένα παιχνίδι στο ποδόσφαιρο πρέπει να σκοράρεις. Θέλουμε η ομάδα μας να έχει καλύτερη συγκέντρωση. Νομίζω πως είχαμε κάποιες ευκαιρίες στο 0-0 για να σκοράρουμε, αλλά δεν τα καταφέραμε. Χρειαζόμαστε περισσότερη συγκέντρωση στις στατικές φάσεις, δεν γίνεται να χάνουμε το παιχνίδι από ένα πλάγιο άουτ, είναι γκολ παιδιαρίστικο. Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τους φιλάθλους και από όλους που εργάζονται στην ομάδα μας. Είχαμε μια εβδομάδα που δουλέψαμε με τους παίκτες κι έχουμε άλλη μια εβδομάδα να δουλέψουμε περισσότερο για να εμφανιστούμε καλύτεροι στον επόμενο αγώνα.

Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους που μ’ έχουν εμπιστευτεί και πιστεύω να είμαι αντάξιος των απαιτήσεών τους. Οι συνθήκες από τη στιγμή που ήρθα είναι δύσκολες, αλλά θα δουλέψουμε για να τις αναστρέψουμε. Πρέπει να συνεχίσουμε και να γίνουμε ακόμα καλύτεροι.

Οι παίκτες πρέπει να σκοράρουν. Αν βάζαμε ένα γκολ οι παίκτες θα έπαιρναν ψυχολογία για να αλλάξουν την κατάσταση. Χωρίς σκορ άρχισε η νευρικότητα και οι παίκτες έπαιζαν γρήγορα, βιαστικά, νευρικά. Οι παίκτες χρειάζονται ηρεμία για να διαβάσουν το παιχνίδι και να παίξουν σωστά. Έχουμε πάρα πολύ καλούς παίκτες απλά αυτή τη στιγμή είμαστε ψυχολογικά χαμηλά και πρέπει να δουλέψουμε για να το βελτιώσουμε. Πολλή δουλειά στην προπόνηση για να βελτιωθούμε».

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις