Λ.Α. Βόλου: Το τέλος θα το πούμε εμείς

Ανακοίνωση εξέδωσε η Λέσχη Αυτοκινήτου Βόλου σχετικά με τη μη διεξαγωγή του Ράλι Όθρυς. Στο κείμενο αναφέρει τους λόγους που δεν θα διοργανωθεί φέτος ο συγκεκριμένος αγώνας, αλλά άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να ξαναρχίσει τα επόμενα χρόνια. Η ανακοίνωση της Λέσχης Αυτοκινήτου Βόλου έχει ως εξής:

«Το Αθλητικό Σωματείο «Λέσχη Αυτοκινήτου Βόλου», πριν λίγες ημέρες πληροφορήθηκε μέσω κάποιου ιστότοπου, ένα άρθρο με τίτλο «Τέλος το Ράλι Όθρυς – Έρχεται το…». Θέλουμε λοιπόν να κάνουμε γνωστό προς άπαντες τους αναγνώστες τα εξής:
1) Το τέλος σε κάποια διοργάνωση ενός αγώνα Ράλι, που σημειωτέον έχουμε διοργανώσει για αρκετά χρόνια, θα το πούμε εμείς, όποτε και όταν θέλουμε. Δεν επιτρέπουμε στον οποιονδήποτε να βάζει τίτλους σε κάτι που μας αφορά, χωρίς να το γνωρίζουμε.
2) Το brand name (τίτλος) «Ράλι Όθρυς» ανήκει αποκλειστικά στο Σωματείο Λέσχη Αυτοκινήτου Βόλου, μιας και εμείς είμαστε αυτοί που το 2008 ξεκινήσαμε την προσπάθεια διεξαγωγής αγώνα Ράλι στην περιοχή του Αλμυρού με τη στήριξη της Δημοτικής Αρχής, παλαιάς και νέας, έως το 2015. Επίσης, οι ειδικές διαδρομές του αγώνα στο βουνό των Τιτάνων είναι οργανωτικά τουλάχιστον κομμάτι της Λέσχης, διότι σε αυτές επενδύσαμε αγώνες 8 ετών.
3) Κλείνοντας να αναφέρουμε και το λόγο (για να μην αιωρούνται διάφορα σενάρια από καλοθελητές) της μη διοργάνωσης του 9ου Ράλι Όθρυς 2016. Η Λέσχη Αυτοκινήτου Βόλου λοιπόν, τα τελευταία δέκα χρόνια συμπεριλαμβάνει και ζητεί στους αγώνες της επόμενης χρονιάς το Ράλι Όθρυς, μαζί με τους υπόλοιπους αγώνες και τελικά διοργανώνει τον συγκεκριμένο αγώνα με απόλυτη επιτυχία, αφήνοντας απ’ έξω (εδώ και τέσσερα χρόνια) το πασίγνωστο Ράλι Κένταυρος με τεράστια ιστορία στο χώρο των αγώνων Ράλι.
Μετά από έντονες επιθυμίες πολλών και γνωστών οδηγών αγώνων, αλλά και κατοίκων, επαγγελματιών, και φορέων του Βόλου και του Πηλίου, επιλέξαμε το come back του «Κένταυρος» το 2016. Επίσης να σημειώσουμε ότι η Ομοσπονδία (ΟΜΑΕ) δεν εγκρίνει δύο ασφάλτινους αγώνες σε μια Λέσχη την ίδια χρονιά. Άρα το Ράλι Όθρυς δεν τελείωσε, είναι κομμάτι των αγώνων της Λέσχης Αυτοκινήτου Βόλου και θα συνεχίσει να διοργανώνεται τα επόμενα χρόνια.
Βόλος=Ράλι Κένταυρος, Αλμυρός=Ράλι Όθρυς και Πήλιο=Ανάβαση Πορταριάς…»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις