Ντέρμπι ΑΕΒ Διμηνίου-Ίωνας στην Α2 ΕΣΚΑΘ

Με τις αναμετρήσεις της 14ης αγωνιστικής συνεχίζεται σήμερα το πρωτάθλημα της Α2 ΕΣΚΣΘ και στον 1ο όμιλο το ενδιαφέρον κορυφώνεται. Ασφαλώς όλα τα βλέμματα στρέφονται στο ντέρμπι ΑΕΒΔ-Ίωνας, το οποίο θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 5 το απόγευμα στο κλειστό γυμναστήριο της Ν. Ιωνίας. Η Αθλητική Ένωση Βόλου Διμηνίου ξεπέρασε…

…την ήττα από τον Κεραυνό κερδίζοντας μια άλλη ομάδα της Λάρισας, τον Ίκαρο. Μάλιστα η επιτυχία ήρθε με χαρακτηριστική άνεση, γεγονός που επέτρεψε στον Πάρη Λότφι να δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους καλαθοσφαιριστές που είχε στη διάθεσή του.
Σήμερα τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα, απέναντι σ’ έναν ισχυρό αντίπαλο. Ωστόσο το ματς αυτό φαντάζει ως το τελευταίο χαρτί των «πορτοκαλί» για να μπουν δυναμικά στη διεκδίκηση της πρώτης θέσης.
Η σύνθεση της ΑΕΒΔ: Στύλλας, Αγαπητός, Ιωαννίδης, Βλάχος, Κατσαφούρης, Παπαδήμας, Τσινίκας Γ., Σιδηρόπουλος, Χαρχαρής, Τσαντός, Γκιοκάι, Καραμπελιάς.
Στο αντίπαλο στρατόπεδο ο Ίωνας φιγουράρει στην κορυφή του 1ου ομίλου μετρώντας 12 νίκες και μόλις μία ήττα. Χάρη σε αυτό το ρεκόρ το συγκρότημα του Άγη Τζούμα έχει αποκτήσει «αέρα» δύο βαθμών από τους διώκτες του και αν κατορθώσει να πάρει το «διπλό» κόντρα στην ΑΕΒΔ ουσιαστικά θα τη θέσει εκτός της διεκδίκησης της πρωτιάς.
Υπό τις οδηγίες του προπονητή του Ίωνα βρίσκονται οι: Σαδίκης, Φωτιάδης, Γιωτόπουλος, Τσαρούχας, Τσιγκλιτσής, Βασδέκης, Τζικόπουλος, Παλιόπουλος, Ζέρζης, Φαρμάκης, Ευθυμίου, Ροδολάκης.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις