Σε μεταβατικό στάδιο μπαίνει ο Ολυμπιακός Βόλου

Ο Ολυμπιακός Βόλου μπαίνει σ’ ένα μεταβατικό στάδιο και παρότι υπάρχει μεγάλο χρονικό διάστημα, μέχρι το ερχόμενο καλοκαίρι όπου θα πρέπει να γίνει ο σχεδιασμός της ομάδας για τη νέα χρονιά, θα είναι σημαντικό για τον σύλλογο να βρεθεί ο άνθρωπος εκείνος που θα αναλάβει τα ηνία της ομάδας.
Θα εξαρτηθεί, βέβαια, από…

…την απάντηση που θα λάβει ο Ερασιτέχνης από την ΕΠΟ, όσον αφορά την κατηγορία που θα αγωνιστεί και τις επιπτώσεις που θα έχει για την ομάδα η αποχώρηση από το πρωτάθλημα της Football League. Υπάρχουν άτομα που θέλουν να ασχοληθούν με τα διοικητικά του Ολυμπιακού, τα οποία στην παρούσα φάση κρατούν στάση αναμονής.
Εάν δεν υπάρξει κάποιος επιχειρηματίας που θα θελήσει να κάνει μπροστά και να αναλάβει το ποδοσφαιρικό τμήμα, οι διοικούντες τον Ερασιτέχνη θα πρέπει να έρθουν σε επαφή, με άτομα που θα σχηματίσουν μια διοικούσα επιτροπή, η οποία θα αναλάβει τη λειτουργία του Ολυμπιακού. Τη συγκρότηση του ποδοσφαιρικού τμήματος, τα έξοδα που θα έχει η ομάδα, ενώ ανάλογα με τα χρήματα που θα μπορεί να διαθέσει, θα οριοθετηθούν και οι στόχοι.
Επαναλαμβάνουμε, πολλά θα εξαρτηθούν από την κατηγορία στην οποία θα αγωνιστεί τη νέα χρονιά ο Ολυμπιακός και τι θα ισχύσει για την ομάδα τα επόμενα χρόνια, στην περίπτωση που διεκδικήσει και κερδίσει την επάνοδο στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις