Παπακωνσταντίνου: «θα κόψω το γήπεδο σε όσους κάνουν ζημιά στην ομάδα»

Στο ραδιόφωνο του Blue Heart FM φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Νίκη Βόλου, με αφορμή την ένταση που δημιουργήθηκε στο γήπεδο της Νεάπολης στο παιχνίδι με την Ξάνθη. Ο Αλέξης Παπακωνσταντίνου ήταν κάθετος πως στους φιλάθλους που κάνουν ζημιά στην ομάδα δεν θα επιτρέπεται η είσοδος  στους εντός έδρας αγώνες της Νίκης. Επίσης, δήλωσε με νόημα πως θα πάει όσο μακριά θέλουν οι φίλαθλοί της.

Αναλυτικά η δήλωση του Αλέξη Παπακωνσταντίνου:

«Εγώ δεν θέλω στο γήπεδο τον φίλαθλο που κάνει κακό στην ομάδα. Δυστυχώς, καταλήγουμε σ’ αυτή τη λύση. Αν κάποιος πετάξει αντικείμενο ή πατήσει το πόδι του στον αγωνιστικό χώρο, θα τον αποκλείσουμε από  το γήπεδο γι’ αυτή τη σεζόν. Αν έχει διαρκείας θα του επιστρέψουμε τα χρήματα και τέλος το γήπεδο.

Εμείς κάθε φορά λέμε πως αυτή η ομάδα θα πάει όσο μακριά θέλουν οι φίλαθλοί της. Αυτό είναι γεγονός. Οι φίλαθλοι πρέπει να αποφασίσουν που θέλουν να φτάσουμε. Θέλουν την Α’ Εθνική με τους κανόνες της ή θέλουν την Γ’ Εθνική όπου θα μπορούν να πετάνε και μπουκάλια;

Αγωνιστικά, δύσκολα ομάδες θα μας νικήσουν οπότε θα πάνε σε άλλες μεθόδους. Δεν πρέπει να τσιμπάμε και να πέφτουμε στην παγίδα τους.  Εγώ θεωρώ τους φίλους της Νίκης πολύ έξυπνους για να «τσιμπήσουν» σε ενέργειες ενός ποδοσφαιριστή και μου έκανε μεγάλη εντύπωση αυτό που συνέβη στο ματς με τη Ξάνθη. Ο κόσμος συμμετέχει στην προσπάθεια και είναι μέρος της  ομάδας. Δεν μπορεί όμως οι λίγοι να κάνουν ζημιά.

Αν οι φίλαθλοι της Νίκης θέλουν να πάμε στη Σούπερ Λιγκ 1 τότε πρέπει να αποκτήσουμε άλλη νοοτροπία. Δεν γίνεται έτσι να πάμε μπροστά.

Εγώ θα ντρεπόμουν αν παίκτης της Νίκης Βόλου θα έκανε τον τραυματία για να κάνει καθυστέρηση. Καλύτερα να χάσουμε παρά να μπούμε σ’ αυτή τη διαδικασία. Δεν θέλω τέτοια ομάδα, θέλω να παίζουμε ποδόσφαιρο, να σεβόμαστε τον φίλαθλο, να παίζουμε στα ίσια και παλικαρίσια»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις